FOTBAL  »  Superliga  »  COMITET EXECUTIV FRF

Un nou membru în Comitetul Executiv al FRF » Președintele unui club important a fost ales de LPF

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 13:55

Astăzi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut loc o Adunare Generală și s-a tras la sorți țintarul Ligii 1. (Vezi detalii)

Șefii cluburilor din Liga 1 au votat un nou reprezentat al LPF în Comitetul Executiv al FRF. Astfel, Dani Coman a fost ales, iar acesta îl va înlocui pe Florin Prunea.

Coman, președintele Astrei, și Vali Argăseală, președintele de la FCSB, sunt cei doi reprezentanți ai cluburilor din Liga 1 care sunt membrii în Comitetul FRF.

"E o nouă provocare pentru mine. E o muncă pe care am depus-o de doi ani de zile. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Am fost propus de către colegi. E o confirmare a muncii depuse în acești doi ani"Dani Coman, la TV Digi Sport

Dani Coman, 38 de ani, este președintele Astrei din 2015. Fostul portar a jucat la Argeș, Rocar, Rapid, FC Brașov, Vaslui și Astra, bifând 245 de meciuri în carieră.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  07 Iulie 2017, 17:06

"Fostul portar a jucat la Argeș, Rocar, Rapid, FC Brașov, Vaslui și Astra, bifând 245 de meciuri în carieră." - A jucat la 6 echipe si abia a adunat 245 de meciuri? Pai asta inseamna ca a jucat in medie cam 40 de meciuri la fiecare echipa. Pfffffffffffffffffff, maine o sa aflam si de el ca e o mare legenda.

valentinn10
valentinn10  •  07 Iulie 2017, 15:42

...ce zic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează