INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Ultimele detalii despre atacul asupra autocarului lui Fener » Ce spune poliţia şi care este starea şoferului împuşcat

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 16:16

Ieri seară, autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat, iar şoferul a fost împuşcat. Video, detalii şi imagini şocante.

Şoferul autocarului a fost transportat de urgenţă la spital şi urmează să fie operat.

"Are o fractură între pomete şi osul temporal. Va fi operat. Nu sînt probleme la creier. Între pomete şi osul temporal există un fragment de metal. Este posibil să fie o rană provocată de un glonţ. Încă nu este clar. Norocul lui este că nu are probleme la creier", a declarat medicul Abdulkadir Gunduz, potrivit Mediafax.

Între timp, poliţiştii au început cercetările pentru a-i prinde pe cei vinovaţi.Potrivit presei din Turcia, anchetatorii au declarat că au fost trase două focuri de armă, cu o puşcă de vînătoare, iar cercetările pentru a vedea cine şi cum a tras continuă.

Poliţiştii au găsit urme de armă într-un copac din zona de pe marginea drumului, care duce în pădure şi au intensificat cercetările în acea zonă.

"Considerăm că pînă la lamurirea situaţiei cu privire la acest atac sîngeros şi pînă cînd opinia publică va fi satisfăcută este inevitabil ca ligile să fie amînate. Ceea ce s-a întîmplat nu este un incident simplu provocat de suporteri, este un atac armat şi o tentativă de omor organizate şi plănuite împotriva echipei Fenerbahce", se arată în comunicatul celor de la Fener.

Cîteva ore mai tîrziu, la sosirea pe aeroportul din Istanbul, jucătorii lui Fener au fost aşteptaţi de suporteri. Aceştia i-au însoţit pe jucători, cu maşinile personale, pînă la baza de pregătire, formînd un convoi în spatele autorcarului.

Dirk Kuyt a comentat incidentul: "Încă tremur tot. Abia stau în picioare. Vreau să fiu calm, să nu mă gîndesc la lucruri rele, dar plîng şi nu mă pot opri. Nu pot continua astfel", a declarat olandezul pentru presa din Turcia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează