FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Un nou stadion de calibru în România va fi gata în 18 luni » Vor începe lucrările la arena de 21,8 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 13:52

România va mai avea un stadion modern la Tîrgu Jiu. Lucrările la noul stadion al celor de la Pandurii vor demara imediat după finalul acestui sezon.

Zilele trecute s-au semnat actele în privința construirii arenei, la festivitate participînd premierul Victor Ponta, Liviu Dragnea, plus Răzvan Burleanu și Gheorghe Chivorchian din partea FRF.

Noul Municipal (foto) va costa 21,8 milioane de euro, va fi gata în aproximativ 18 luni, va avea o capacitate de 12.386 de locuri și va putea găzdui partide din grupele cupelor europene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (91)
1606926389549427
Sorin Ghidarcea  •  20 Mai 2015, 13:58

Este foarte bine ca se construieste acest stadion. Am urmarit comentariile anterioare, ca nu se fac stadioane in orase precum Constanta,Sibiu,Pitesti,Oradea,Timisoara. Aceste orase nu mai exista pe plan sportiv sau se zbat prin ligile inferioare.Pentru ce sa se faca in Giulesti cand acolo esti primit cu o ploaie de "flegme"[exemplu recent-Emil Sandoi si Sorin Cirtu]. Sunt de acord se se faca baze sportive in toate zonele geografice ale tarii dar daca nu exista echipe sa le foloseasca, le tinem ca si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manivela31
manivela31  •  20 Mai 2015, 11:50

CIne *** a avut ideea sa consturiasca in una din cele mai slabe regiuni economice ale Romaniei un nou stadion???? Mai ales, ironic vorbind, echipa autohtona fiind in acelasi timp si o forta nationala si internationala !!! Sa fim seriosi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

treadstone
treadstone  •  20 Mai 2015, 11:31

Cu autostrazile , spitalele si scolile e mai greu, stadioanele in schimb se fac repede si sunt si ieftine.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează