FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nume mare al lui Dinamo surprinde! Nu crede în proiectul fanilor și nici în investitorii străini: "El e cea mai bună variantă"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 18:13

Membru în departamentul de scouting al lui Dinamo, Dănuț Lupu nu crede în proiectul fanilor pentru salvarea clubului, dar nici în posibila preluare a echipei a unui grup de investitori. 

"La ora actuală cel mai bun cumpărător pentru Dinamo e domnul Negoiță. La vară mai vedem. Sincer, nu cred în proiectul suporterilor. Eu văd o singură variantă în continuare, domnul Negoiță. Momentan. Știu că e foarte supărat, dar vedem.

Dinamo n-a avut un buget extraordinar în niciun sezon, dar ne-am bătut la campionat anul trecut. Acum, cu 7 milioane buget, au fost mulți jucători care nu ne-au ajutat.

Dacă le scădem salariile jucătorilor care nu ne-au ajutat, tot la 3 milioane ajungem. Eu zic că ne putem bate la titlu și cu bugetul ăsta", a zis Dănuț Lupu la TV Digi Sport.

Citește și: Nu e nicio glumă! Buget incredibil pentru Dinamo în sezonul viitor » Obiectivul este unul șocant

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
zecs93
zecs93  •  27 Martie 2018, 21:59

ciugule si lupu din manuta lu negoita, daca nu era la Dinamo angajat, il facea cu ou si cu otet pe negoita si managementu lui dezastruos, asta e ,il intelgem si pe el !!!

1221844387877140
Cosmin Mocean  •  27 Martie 2018, 21:32

Cata vrajala....de unde 7 milioane buget?? Neghinita si-a bagat toti banii din transferuri,drepturi tv, in buzunare....Dinamo e p buget de avarie de cand a venit coate-goale Negoiță

titiduru22
titiduru22  •  27 Martie 2018, 20:41

Ce-ti mai place sa *** *** , Badea n-are nici o echipa .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close