FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un oficial al Stelei e tranșant cînd vorbește de propriii jucători: "Nu sînt prieten cu ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 18:43

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a dezvăluit un amănunt mai puțin știut. Deși este alături de formația roș-albastră de cinci ani de zile, acesta spune că nu și-a făcut prieteni printre jucători și nici nu a ieșit cu vreunul dintre ei la cafele.

"Eu, de cinci ani de zile, de cînd sînt aici, nu am fost la nici un chef din sînul echipei. Nu mi-am dorit să fiu prieten cu jucătorii, trebuie doar să ne respectăm şi cu asta basta.

Chiar nu sînt prieten cu nici un jucător, să ne vedem la cafele, la spriţuri sau la mai ştiu eu ce eveniment. Ba, mai mult, nu am fost la nici o masă cînd am cîştigat campionatul. Eu îmi văd de treaba mea", a spus Duckadam pentru Ziarul Ring.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
k-ras
k-ras  •  23 Aprilie 2015, 19:09

Si bati cam mult din gura....mult si ***,de cele mai multe ori!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează