FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un oficial FRF anunță: clubul Dinamo poate fi sancționat după coregrafia din derby

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 13:33

Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au realizat o coregrafie unică în derby-ul cu Steaua, 3-1, însă pentru ca acest lucru să fie posibil a fost nevoie ca nocturna să fie stinsă timp de 10 minute în startul meciului.

Acest lucru pare să-i coste pe dinamoviști deoarece consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, susține că formația alb-roșie va fi amendată pentru stingerea nocturnei.

"Eu ştiu că noi (n.r. naționala României) am şi luat nişte amenzi că nu reuşim să ieşim de la vestiare la secundă.

Acum stai 10 minute pe teren cu nocturnă stinsă numai dacă s-a discutat asta la şedinţa tehnică. Însă eu nu cred că există vreun observator care, ştiind care e durata acestui moment, să-l fi acceptat.

Probabil că s-au pus de acord de vreme ce s-a întâmplat aşa sau, dacă nu, probabil că Dinamo îşi asumă o eventuală amendă", a declarat Andrei Vochin la Dolce Sport.

"Din surse am înţeles că au vrut să întârzie cam un minut pentru o coregrafie, dar a fost amânat meciul cu vreo 12 minute. Ce au făcut cei de la Dinamo cu stingerea nocturnei mai mult ca sigur comisiile federaţiei vor analiza şi vor sancţiona clubul Dinamo printr-o amendă drastică" Dan Lăzărescu, fost arbitru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
para.para
para.para  •  02 Decembrie 2016, 22:21

Ce amenzi ba romanasilor? Banii n-aduc fericirea, cel mai bine sa castige fcsb cu 3-0 la masa verde a coruptiei romanesti si gata, ce atata circ.

danut1971
danut1971  •  02 Decembrie 2016, 19:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  02 Decembrie 2016, 17:59

atunci când marele antrenor prodan a refuzat sa ii lase la nationala pe jucatori cei de la federatie se bateau cu caramida in piept ca vor lua masuri drastice urmarea jucatorii stanei care trebuiau sa fie vanduti au fost adusi la nationala la euro iar rezultatul s-a vazut chiar trebuie sa ramanem in niste stasuri dioate pentru ca coregrafia l-a deranjat pe jiji si pe regheprodan mi se pare rusinos ca un lucru apreciat de altii sa fie taxat cu atita dusmanie de o federatie searbada

Vezi toate comentariile (58)
Comentează