FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Un oficial FRF e desființat de o echipă din play-off: "L-am «bubuit» de trei ori până acum. Trebuia schimbat de mult"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 19:01

Gaz Metan Mediaș și-a recuperat la TAS cele 3 puncte pierdute în urmă cu două luni la Comisia de Licențiere a Federației și acum formația medieșeană luptă la play-off.

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, îl face praf pe Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere din cadrul FRF, despre care spune că nu are pregătirea necesară pentru a conduce această comisie.

"Singurul vinovat este Viorel Duru, a inventat acest caz. Eu l-am «bubuit» de trei ori până acum. Pregătire nu are, dar are o răutate ieşită din comun, persiflează conducătorii. Trebuia schimbat de mult. S-a schimbat iarbă din faţă Federaţiei, s-au schimbat copacii din curte, s-au schimbat toate, dar Viorel Duru a rămas tot în Federaţie.

El nu are nicio atribuţie. Merge, se bagă peste toată lumea. Eu lupt să nu mai păţească şi alţii ce am păţit noi. Sunt oameni, sunt martori, sper că lumea să-şi dezlege limba şi să spună ce se spune întâmplă prin Comisii. Omul asta nu are nicio pregătire pe juridic", a Ioan Mărginean la TV Dolce Sport.

"Acum salariile sunt la zi. Cred că în 12 luni vom ieşi din insolvenţă. Noi nu avem primă la meciuri, avem prime de obiectiv, pentru locul obţinut la finalul campionatului" Ioan Mărginean

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  18 Februarie 2017, 08:37

Ca o parere, cind, in mod repetat penalizezi aceiasi echipa, si la TAS decizia FRF e desfiintata, de mai multe ori, persoana in cauza, dl Duru , trebuie demisa,pentru ca asaceva este de nepermis. Este inadmisibil sa ne jucam de-a penalizarile. Cel mai bine ar fi ca un club care intra in insolventa sa fie retrogradat imediat in liga inferioara, si acolo, daca tot mai aduna datorii , retrogradat, inca o data.

368023036732853
Iuga Mircea  •  18 Februarie 2017, 06:42

presedintele Mediasului lupta ptr.echipa lui,nu acelas lucru pot spune despre presedintele lui ACS Poli Timisoara,deoarece Poli nu a primit nici pana azi raspuns de la TAS .Nici nu stiu daca vom primi vreun raspuns,stam si asteptam din vara trecuta un raspuns!!!!!!!!!!!!!!

para.para
para.para  •  18 Februarie 2017, 01:04

Duru este platit direct de gigi becali. Duru face doar ce zice gigi becali. Nu intamplator le-a dat in cap Astrei si CFR-ului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează