FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un oficial Stelei nu-i vede lui Arlauskis un viitor în Ghencea: "Vom avea probleme în a-l mai ţine din iarnă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 20:29

Noul portar al Stelei, Giedrius Arlauskis, are evoluţii din ce în ce mai bune şi se pare că deja le dă emoţii oficialilor roş-albaştrii în ceea ce priveşte un viitor transfer.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al "militarilor", laudă prestaţiile noului portar din Ghencea şi spune că îi e teamă ca acesta să nu plece în iarnă de la Steaua.

"Nu mă aşteptam ca Arlauskis să fie într-o formă atît de bună, mai ales că nu prea a jucat în ultima perioadă. Dacă o ţine aşa pînă în iarnă, vom avea probleme să-l mai ţinem la Steaua", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

7 meciuri a jucat Arlauskis pentru Steaua în toate competiţiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bamse1901
bamse1901  •  07 August 2014, 08:13

are si ceva forma buna helmuth, dar un atacant bunisor trebuie sa fim constienti ca o baga usor din pozitiile alea

shab
shab  •  07 August 2014, 07:15
Postat de madskills pe 07 August 2014, 07:06

Pai si femeia de serviciu e de vanzare pentru Steaua. Ciobanul asta nenorocit nu vrea decat sa ia banii din CL, apoi ura si la gara, vinde tot.

Vinde tot, adica 2-3 jucatori pe an? Spune-mi: si parintii tai erau p r osti?

madskills
madskills  •  07 August 2014, 07:06

Pai si femeia de serviciu e de vanzare pentru Steaua. Ciobanul asta nenorocit nu vrea decat sa ia banii din CL, apoi ura si la gara, vinde tot.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează