FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Un om din fotbal confirmă bătaia în care a fost implicat Tamaş la petrecerea lui Alex Bourceanu: "Vor să muşamalizeze scandalul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 13:13

Duminică, o parte din jucătorii Stelei au fost invitaţi la petrecerea lui Alex Bourceanu, iar Gabi Tamaş şi fratele lui Bourceanu ar fi fost implicaţi într-un scandal.

Cei doi şi impresarul acestora au negat conflictul, dar fostul arbitru şi şef al CCA, Ion Crăciunescu, a confirmat scandalul.

"De fiecare dată cînd se întîmplă o astfel de situaţie, apare cineva care să nege. Eu ştiu că Gabi Tamaş a fost provocat şi a ripostat. S-au spus lucruri nepotrivite. Oricum, el a ieşit cel mai bine din toată încăierarea.

Poate că Tamaş şi Bourceanu au plecat prieteni de la petrecere, dar să nu punem batista pe ţambal cînd e clar că s-a întîmplat ceva. Eu înţeleg că vor să muşamalizeze scandalul, dar nu toată lumea e oarbă", a spus Crăciunescu la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
florinv
florinv  •  26 Februarie 2015, 15:05

De aici se vede caracterul lui Craciunescu. O mizerie! Ce il f... grija pe el de ce face unul sau altul? Nu are ce face si ce vorbi? Sa vorbeasca de ma-sa! Dar si voi cei de la GSP nu sunteti mai "breji". Alte stiri SPORTIVE nu aveti de transmis? Ati ajuns, ca toata presa, "tabloid". Meserie, ciuciu. Si vreti sa fiti respectati! Pentru ce? In ziarul de azi nu faceti decat sa il pupati in cur pe Ioanitoia ca a implinit 70 de ani si ca va da sa mancati o paine. Dar meserie? Cand invatati?

viorelpopescu55
viorelpopescu55  •  26 Februarie 2015, 10:10

Ce atata scandal pentru nimic? De ce trebuie sa ne luam dupa ce spune complexatul de Craciunescu?Ce face Craciunescu pentru fotbal de este numit om de fotbal? Nu vedeti ca toata ziua doar ataca? De ce?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Februarie 2015, 20:43

i-a batut tamas la loc comanda. pe urma i-a pus sa jure ca nu sufla o vorba. in caz contrar ii bate iar !.)

Vezi toate comentariile (53)
Comentează