FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un puști de la FCSB, despre Alibec: "N-a dat totul la antrenamente, de aceea nu are reușite"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 19:15

Denis Alibec a revenit în primul "11" al celor de la FCSB, iar colegii lui au explicat care au fost problemele atacantului.

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Chiajna, de duminică, mijlocașul Dragoș Nedelcu a oferit mai multe detalii. 

"Ne-a impresionat că a început să plângă. Noi știm că pune mult la suflet și de asta are uneori ieșirile astea. E un jucător valoros, dar dacă nu a dat totul la antrenamente... De aceea nu are reușite. Mă pun în locul lui și probabil că, dacă nu m-aș antrena la capacitate maximă, nici eu nu aș putea să joc. Va veni și momentul în care va înscrie foarte multe goluri", a spus Dragoș Nedelcu la TV Telekom Sport.

Alibec, 26 de ani, a fost exclus din lot și a pierdut banderola de căpitan al FCSB după ieșirea nervoasă avută în meciul cu FC Voluntari, 0-0. A fost exclus din lot timp de două meciuri și a revenit în meciul cu CSU Craiova. Cu Beer Sheva a fost titular, iar când a fost schimbat, în minutul 70, a fost huiduit de fani și a început să plângă.

  • FCSB - Chiajna se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
digei
digei  •  05 Noiembrie 2017, 11:35

Nu stiu din ce motive un jucator ca el s-a mai incurcat sa vina la echipa lui Becali cand el avea oferte,era deja vedeta,recunoscut in Europa,avea connditie fizica si moral,avea tot ce-i trebuie ca sa mearga la o echipa sa castige mai multi bani...Acum a ajuns o epava,in cat timp au reusit MM si Becali acest lucru ?

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Noiembrie 2017, 10:29
Postat de Claudiu Mateas pe 04 Noiembrie 2017, 20:36

Normal ca nu a dat totul la antrenamente,atata timp cat a avut probleme cu accidentarile si pubalgia. Jurnalisti de 2 lei, incercand sa creeze scandal artificial!

parerea mea e ca nu numai jurnalistii sune de vina! pai de ce il baga ma frate, daca are probleme? hai ca dica e gluga de coceni si nu decide nimic, dar cap de miel ala de nea`gigi, chiar crede ca mai prosteste pe careva cum a facut cu stanciu?! lasa ma baiatul sa-si revina, sa se pregateasca si ai sa-l vinzi si pe 20 de milioane, ca iti curg balele dupa ele, sta-ti-ar in gat, ca asa iti bati joci de ei si distrugi fotbalisti,crezi ca-s mioarele tale!

958984520821048
Sorin Dreyer  •  04 Noiembrie 2017, 21:15

Baa,dar voi nu aveti rusine,nu sunteti oameni,chiar asa de ticalosi sunteti?de ce dracu nu lasati baiatul in pace,sa isi revina,in fiecare zi va luati de el?sa va fie rusine,nesimtitilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează