FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un puşti din România e dorit de Arsene Wenger pe Emirates Stadium » Şefii clubului confirmă interesul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 20:20

România a reprezentat mereu o piaţă mai puţin căutată de englezi, însă transferurile lui Florin Gardoş, Vlad Chiricheş şi Costel Pantilimon în Premier League se pare ca le-au deschis ochii şefilor din Premier League. 
Patronul Ceahlăului, Angelo Massone, a dezvăluit că a avut o ofertă importantă de la Arsenal pentru un puşti de doar 15 ani. Marian Drăghiceanu se pregăteşte din noiembrie 2014 alături de prima echipă a nemţenilor şi a atras atenţia mai multor cluburi.

“Am jucat un amical împotriva echipei a doua a lui Lazio şi am avut în teren un băiat născut în 1999 pentru care am avut ofertă chiar şi de la Arsenal, a spus Massone conform DigiSport.

De jucător s-a interesat şi Academia Hagi, lucru recunoscut de directorul general Zoli Iaşk: "Da, ne interesa copilul. Dar nu ni-l dau cei de acolo! E foarte bun".

Drăghiceanu s-a aflat pe foaia de joc la meciul Ceahlăului de pe 10 noiembrie cu Rapid. A debutat la seniori în cantonamentul din această iarnă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
traian79
traian79  •  12 Februarie 2015, 08:52

bodyofiles,ai mare dreptate cu acel cantonament din italia,puscarie si conditii insalubre,exact asa a fost dar pe copil l-am vazut si pot sa spun ca este cu mult peste ceea ce se vede de obicei in fotbalul nostru,am avut ocazia sa-l urmaresc chiar in cantonamentul din italia si cred ca la varsta lui e unul dintre cei mai buni pusti pe care ii are romania la ora actuala.chestia cu anglia a aparut acum,in italia toti vorbeau de juventus.este de retinut numelelui si de urmarit

forumeer
forumeer  •  12 Februarie 2015, 08:33

Ce comentarii de romani reettarzi, ce improbabil li se pare lor ca Wenger sau vreun scouter de la Arsenal sa fie interesat de un pusti roman. Va anunt ca avem la grupele de copii si juniori ale CAMPIOANEI EUROPEI EN TITRE in jur de 15 romani. Daca 15 romani sunt la Real Madrid si satelitii sai, fiti siguri ca nu e nimic socant ca Arsenal, care are juniori mult sub Real Madrid, sa fie interesata de juniori romani. In Anglia, deja sunt romani la Manchester United, Manchester City, Leicester, Wolverhampton, Brighton si altele de care eu probabil nu stiu. ... L-ati vazut vreodata pe pustiul asta jucand ca sa-l faceti "waterboy" sau in alte feluri? Bafta pustiului, sa se tina de mun

paul.o.53
paul.o.53  •  12 Februarie 2015, 05:17

Da, l-am vazut si eu pe Arsene Wenger la gara din Bacau cand lua bilet la RATA de Piatra Neamt !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează