FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Un rapidist aplaudă ultimul transfer al Stelei: "Are toate calitățile! Cu siguranță se va impune în echipă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 16:11

Vasile Maftei o felicită pe Steaua pentru aducerea lui Vlad Achim, fotbalist pe care îl vede printre cei mai talentați din Liga 1. 

”Lui Achim i-am zis să se ducă la Steaua. El luase contact cu cei de la Steaua, cred că transferul e rezolvat. E un jucător care poate să joace pe două posturi foarte bine. Poate să joace la închidere, dar și în spatele vârfului. Cu siguranță se va adapta.

Îi țin pumnii pentru că a fost colegul nostru și orice coleg care pleacă trebuie susținut. Nu voi ține cu Steaua, dar pe el îi voi susține. Este o achiziție bună pentru ei, cred că a demonstrat că e un jucător valoros. A făcut parte și din lotul echipei naționale. A avut ghinionul de a se accidenta.

Cred că dacă avea continuitate și nu se accidenta, putea să prindă și Campionatul European. Se poate impune la Steaua și cred că are toate calitățile”, a declarat Vasile Maftei conform Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bakunin
bakunin  •  24 Iunie 2016, 19:56
Postat de steaua1986forever pe 24 Iunie 2016, 18:47

asta e unul dintre cele mai amuzante comentarii pe care le-am vazut pe aici.....auzi la el, maftei la echipa nationala......ai umor amice, tine-o tot asa...

Inca o dovada a priceperii *** la fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Iunie 2016, 18:47
Postat de loko1 pe 24 Iunie 2016, 17:13

Nu stiu si nu ma intereseaza ce va face Achim la Steaua dar f. m. as vrea sa te intorci tu la Rapid.Cert este ca tu nu trebuia sa lipsesti de la campionatul european.Esti tipul fotbalistului care da totul pe teren si astfel de fotbalisti aveam nevoie la nationala.Nu stiu daca fumezi,bei sau ai alte vicii dar stiu ca joci cu ambitie.

asta e unul dintre cele mai amuzante comentarii pe care le-am vazut pe aici.....auzi la el, maftei la echipa nationala......ai umor amice, tine-o tot asa...

sexilian
sexilian  •  24 Iunie 2016, 17:19

o sa joace tzantzareste pe vine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează