FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Un record pe care Gigi Becali l-ar putea doborî ;) Mioveni a schimbat 5 antrenori în 15 etape!

Mihai Stoica este al 5-lea antrenor care pleacă de pe banca Mioveniului de la începutul sezonului
Mihai Stoica este al 5-lea antrenor care pleacă de pe banca Mioveniului de la începutul sezonului

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2011 15:25

După plecarea lui Mihai Stoichiţă în Cipru, noul antrenor al Mioveniului, Mihai Stoica, a lăsat baltă echipa după ce nu a ajuns la un acord cu cei din conducerea clubului în privinţa duratei contractului său. Tehncianul, care a stat pe bancă doar la două meciuri, ambele pierdute, 4- 0 la Braşov şi 0 - 1 cu Dinamo, şi-a luat rămas bun de la jucători azi dimineaţă.

Astfel, a devenit al 5-lea antrenor care părăseşte banca Mioveniului de la începutul sezonului. Doar Steaua ar putea să se lupte cu argeşenii la acest capitol. Gigi Becali a schimbat la Steaua 6 antrenori sezonul trecut.

"Conducerea clubului îmi spusese iniţial că voi rămîne pînă la vară, dar acum au spus că vom discuta la iarnă, după finalul turului, dar n-am acceptat acest lucru şi ne-am despărţit!", a explicat Stoica. Acesta va pleca în Cipru la Apollon Limasol, unde va lucra alături de "principalul" Mihai Stoichiţă.

Fotbaliştii au plecat spre Cluj, pentru partida cu CFR sub comanda lui Constantin Stancu, dar conducerea clubului are deja două variante pentru postul de "principal". "Nu i-am putut garanta lui Mihai Stoica decît o înţelegere pînă la finalul turului, iar el dorea mai mult. Avem două variante: Marian Pană şi Marian Bondrea. Noul antrenor va fi prezent la meciul cu CFR Cluj de vineri, iar sîmbătă va urmări partida Voinţa Sibiu - Universitatea Cluj", a explicat preşedintele Dumitru Olteanu.

În acest tur de campionat, la Mioveni a fost un adevărat carusel al antrenorilor. Argeşenii au început campionatul cu Ionuţ Popa, care a fost schimbat după patru etape cu Ilie Stan. Actualul tehnician al Stelei a stat două etape, chiar în ziua meciului cu Sportul, cînd pe bancă a stat Răzvan Tunaru. Apoi de pregătire s-a ocupat Constantin Stancu pînă la venirea lui Mihai Stoichiţă, care a rezistat 3 meciuri şi a plecat apoi în Cipru, lăsîndu-l pe Mihai Stoica.

Mari şanse să preia echipa, Marian Pană a mai antrenat Mioveniul în campionatul 2009 – 2010, atunci cînd echipa a ratat promovarea în Liga 1 în ultima etapă a campionatului. La cîteva zile, Marian Pană a "dezertat" Universitatea Cluj, echipa care promovase în locul celor de la Mioveni, ulterior acesta fiind acuzat de trădare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
alucian75
alucian75  •  01 Decembrie 2011, 16:21

Mihai Stoica e fratele mai mare a lui Mihai Stoichita? :)

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  01 Decembrie 2011, 15:33

1. In preimul rand ca nu este terminat sezonul, deci mai au timp sa schimbe antrenori. 2. La Steaua anul trecut nu au fost 6 antrenori, decat daca faceti numaratoarea cum o faceti de obicei, adica numarati si interimarul de 3 ori, adica pe Edi Iordanescu... Daca un antrenor pleaca si ramane cineva sa conduca antrenamentele pana se gaseste antrenor, si vine cel nou, nu se numeste ca a fost SCHIMBAT antrenorul interimar, ci doar ca a venit NOUL ANTRENOR. Asa voi nu faceti decat sa dublati numarul real de antrenori. Adica sunteti de ras , umflati numerele ca la loto :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează