FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un stelist a fost surprins în ipostaze scandaloase, în ziua meciului cu Astra! Gigi Becali anunță: "Mai are o lună, două și pleacă"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 10:38

Timo Gebhart, 26 de ani, nu făcut parte din lotul Stelei în meciul pe care roș-albaștrii l-au câștigat în fața Astrei (2-0), iar jucătorul este acum implicat într-un scandal, după ce a fost văzut ieri dimineață, în ziua meciului, intrând într-un salon de masaj erotic din zona Decrbal din capitală.

Fotografiile cu Gebhart au apărut în publicația Cancan, iar în articol se menționează faptul că acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate.

"Nu e jucătorul Stelei, n-are niciun fel de legătură. A semnat și el... El se antrena cu echipa a doua era și nu a jucat, nu a stat nici pe bancă. Să fie sănătos, mai are o lună, două și pleacă în Germania", a comentat Gigi Becali incidentul la România TV.

Înțelegerea lui Gebhart cu Steaua este valabilă până la 31 august 2016, cu opțiunea de prelungire.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
spinoza
spinoza  •  14 Martie 2016, 14:25

Si eu vreau sa stiu unde-i zona Decabal!

lecram55
lecram55  •  14 Martie 2016, 13:18

Declarație GSP vineri 29 ianuarie: Marica și Reghecampf au povestit cum l-au convins pe Timo Gebhart să vină la Steaua: "E greu să convingi un asemenea jucător" :))))))))))))))))

geogeo
geogeo  •  14 Martie 2016, 12:58
Postat de Roberto Baggio pe 14 Martie 2016, 12:18

Acolo unde-s numai blaturi Si meciuri toate aranjate Ca niciodata nu te saturi, Sa joci mereu numai trucate ; Acolo, unde bani-s multi, S-afaceri negre se-nvartesc, Ii lasi pe toti goi si desculti Si conturile-ti se-nverzesc ; Si unde dorul de hotie Intotdeuna-n noi a stat Si la trezie sau betie Tu doar nimic sa dai la stat ; Acolo este steaua mea, Si blatul meu cel stramosesc ! Acolo eu sa fur as vrea, Acolo vreau eu sa hotesc ! *** ; Si unde vezi zeci de romane Pe care-adanc le-au copiat Multimi de fete grandomane, Ce puscaria au cercat ; Acolo este steaua mea, Si blatul meu cel stramosesc ! Acolo eu sa fur as vrea, Acolo vreau eu sa hotesc !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează