FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un stelist ar putea prinde transferul vieţii în această iarnă! E dorit de una dintre echipele uriaşe din Vest: "Da, au existat discuţii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 10:00

Steaua poate pierde mai mulţi jucători după ratarea calificării în primăvara europeană. Printre aceştia se numără şi Giedrius Arlauskis, care intră din ianuarie în ultimele 6 luni de contract. 
Leonid Istrati recunoaşte că de serviciile goalkeeperului stelist s-au interesat şi englezii de la Liverpool, însă deocamdată nu este nimic stabilit.

"Au existat ceva discuţii cu Liverpool, dar nu vă pot spune mai multe. Totuşi, să nu uităm că Steaua este aproape campioană şi va cocheta din nou cu Liga Campionilor.

Dacă vine o ofertă de peste hotare, Steaua este prima care va afla şi vedem cum facem ca totul să fie de comun acord”, a declarat Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis, la Look TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
soriniz
soriniz  •  13 Decembrie 2014, 20:29

Una din echipele usriase din vest. Sa fie vorba de Aalborg?

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  13 Decembrie 2014, 14:55

steaua trebuie sa vanda toti jucatorii care au oferte pentru ca sa nu ajunga in situatia echipei rapid.

submarina
submarina  •  13 Decembrie 2014, 13:22

Леня, хорош лапшу науши вешать, чувак:) Arla va mai ramane un an la Steaua pentru a juca in grupele UCL. Sportivul e inca f tanar pentru a se grabi sa joace pe undeva prin rusia, turcia, grecia sa. Doar Steaua ii datoreaza forma buna pe care o are portarul in prezent. In rusia si-au batut joc de el, tinandu-l patru ani pe banca...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează