FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un stelist declarat a fost la un pas de Dinamo: "Nu m-aș fi temut de reacția suporterilor"

Răduț, stânga, pe când juca la FCSB FOTO: Raed Krishan
Răduț, stânga, pe când juca la FCSB FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 14:28

Mihai Răduț (27 de ani), fost jucător la FCSB, în prezent în Polonia, la Lech Poznan, a mărturisit că a fost extrem de aproape să ajungă la Dinamo în urmă cu două sezoane.

"Au fost multe discuţii, am fost aproape de Dinamo în vara lui 2015. Am vorbit cu Rednic, m-a întrebat dacă mi-aş dori să vin şi în ce condiţii. Eu mai aveam un an de contract cu Pandurii, însă ei nu puteau să transfere, erau în insolvenţă. Am ales să continui cu Pandurii.

Apoi au mai fost doar declaraţii la TV, cei de acolo spuneau mereu că mă doresc, însă singura ofertă concretă a fost din partea lui Rednic. Cred că aş fi ales Dinamo dacă eram liber de contract. Nu m-aş fi temut de reacţia suporterilor", a declarat Mihai Rădut, conform TV Telekom Sport.

Transferat de Becali de la defuncta Internațional Curtea de Argeș, Răduț a fost legitimat la FCSB între 2010 și 2014. A jucat doar 42 de meciuri în Liga 1, fiind împrumutat o bună perioadă la Pandurii Târgu Jiu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 19:05

Nici eu nu vad de ce un jucator care a jucat la FCSB (sau Steaua !) nu ar putea juca la Dinamo. Sau invers.

its1134
its1134  •  21 Ianuarie 2018, 16:23

Am și uitat de Mihai Brăduț. LTS (lipsă totală de știri) GSP?

hitman222
hitman222  •  21 Ianuarie 2018, 16:14

Asta nu a jucat la STEAUA ca nu avea cum, doar la clona fcsb.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează