FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Un stelist recunoaște: "Degeaba am clauză de cinci milioane, dacă eu joc prost"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 17:21

Mihai Bălașa, adus la FCSB în iarna acestui an, recunoaște că nu e satisfăcut de evoluțiile pe care le-a avut până acum la echipa roș-albastră și spune că nu merită să aibă clauza de cinci milioane de euro pe care i-a fixat-o conducerea. 

"Vă dați seama că această clauză mi-a dat o oarecare încredere și m-am simțit apreciat. Rămâne să demonstrez pe teren acum. Degeaba am clauză de cinci milioane de euro dacă eu nu joc sau dacă joc prost", e de părere Bălașa. 

Fundașul de 22 de ani și-a analizat evoluțiile avute în cele șase luni petrecute la FCSB și spune că a rămas cu un gust amar după ratarea titlului în fața Viitorului. 

"Pentru mine a fost o perioadă destul de bună, pentru că am jucat, dar, din păcate, n-am reușit să câștigăm campionatul. Am rămas acest regret.

Au fost 2-3 meciuri, cu Viitorul, cu Dinamo și cu CFR Cluj, în care am ratat ocazii foarte mari. Asta este, au fost câteva greșeli și sper să învățăm din ele și să nu le mai repetăm pe viitor", a declarat Mihai Bălașa la TV Dolce Sport.

15 meciuria jucat Bălasa pentru FCSB, fără să înscrie vreun gol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  16 Iunie 2017, 17:45

Eu cred ca in locul lui Balasa trebuie adus un fotbalist de o valoare superioara care sa formeze un cuplu mult mai puternic cu Ilarie. Balasa a fost nesigur in cateva partide cand echipa a primit goluri decisive.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează