FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK TV, GSP.RO

Un titular al Astrei nu va juca duminică în meciul care va decide liderul sezonului regulat

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 11:41

Astra va primi vizita lui Dinamo duminică, de la ora 20:30, în meciul care va decide liderul sezonului regulat înaintea startului play-off-ului.

Marius Șumudică nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători. Portarul Silviu Lung Jr. nu și-a revenit după accidentarea suferită la selecționata divizionară a României și nu va juca împotriva lui Dinamo.

"Nu va evolua contra lui Dinamo. Se află într-o perioadă de recuperare şi nu poate juca în ultima etapa a sezonului regulat. Asta este situaţia. Avem însă un înlocuitor foarte bun", a spus Dani Coman, președintele Astrei, la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Februarie 2016, 13:52
Postat de nuovaguardia1996 pe 25 Februarie 2016, 12:09

un inlocuitor foarte bun care va incasa minim 2 goluri.

Deja-i la casierie!:))

danut82
danut82  •  25 Februarie 2016, 12:44

Lung e un portar mediocru,cred ca rezerva lui e mult peste el,o sa vedeti,v a ajunge mare!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  25 Februarie 2016, 12:28

as fi curios ce parere are maresalul iordanescu despre situatia lui silvica! este inexplicabil cum burleanu i-a acceptat, comandat si a pus in practica gainaria acestui individ. probabil, au impartit ceva bani din cei platiti din conturile frf pentru acest turneu de "pregatire" si verificare a potentialului unor jucatori noi precum Ropotan! abia acum inteleg si cluburile care au dat jucatorii ce greseala au comis...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează