FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un titular al Stelei a găsit motivul jocului slab din 2017: "Poate să vină și Mourinho, noi trebuie să schimbăm asta dacă vrem să luăm campionatul"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 14:19

Cu o singură victorie în șase meciuri oficiale disputate în 2017, steliștii sunt de părere că trebuie să-și revizuiască mentalitatea în play-off dacă vor să conteze în lupta pentru titlu.

"Eu cred că acum nu contează cine ne antrenează, poate să vină și Mourinho. Noi suntem jucători, noi trebuie să schimbăm situația asta și nu trebuie să dăm vina pe altcineva. 

Noi trebuie să ne schimbăm. Cred că trebuie să schimbăm mentalitatea. Trebuie să avem mentalitatea pe care am arătat-o după golul lor.

Am vrut să câștigăm meciul, dar am arătat asta abia după ce am încasat noi un gol. Trebuie să jucăm cu mai mult curaj dacă vrem să luăm campionatul", a spus Wilfred Moke, la TV Digi Sport, imediat după remiza cu ASA Târgu Mureș, 1-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
knuty
knuty  •  05 Martie 2017, 18:44

Cei care dau titluri pe acest site ori sunt prosti, ori abalfabeti ori ,nepregatiti!!!!Ei foloses cuvantul "ASTA"de o mie de ori !!!!!"Asta a spus,Asta trebuie sa facem",Asta trebuie sa se intimple",Asta este verdictul"Asta va fi ",Pierdem daca nu facem Asta",Asta i-a zis Becali lui mm".....!!!!!

romeverest
romeverest  •  05 Martie 2017, 17:55

Moke....daca, prin absurd, ar veni Mourinho la FCSB, tu ar trebui sa te lasi de fotbal !! Cum sa zica ceva Moke despre antrenor, cand sotia acestuia ii este impresar ??

samertx
samertx  •  05 Martie 2017, 17:32
Postat de dinamo_fan pe 05 Martie 2017, 16:23

Moke e ala de care a zis gigi ca e cel mai bun strain din liga 1 ? treceau aia adusi din liga a 3-a pe langa el ca trenul.

Îi mai citea „ din când în când ” și se împiedica de ei, câteodată! Mare futbaliator, gagiul!:))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează