FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Un titular de la Chiajna s-a supărat şi vrea să plece după ce soţia şi copilul lui nu au fost lăsaţi să intre în ţară: "Mă las de fotbal pentru familie"

Sezonul trecut, Welington a fost golgeterul Concordiei, cu 11 reușite în 30 de meciuri
Sezonul trecut, Welington a fost golgeterul Concordiei, cu 11 reușite în 30 de meciuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 22:05

Imediat după meciul cu Dinamo, în care a fost titular, Welington a plecat imediat la aeroport, pentru a se întîlni cu soţia şi cu copilul său, care se întorceau din Brazilia.

Aici au apărut problemele pentru că cei doi nu puteau intra în România şi asta întrucît soţia jucătorului a depăşit cu 5 zile valabilitatea vizei, după ce a plecat din România, la finalul campionatului trecut.

"Mă duc şi eu în Brazilia, nu pot să-mi las copilul de 4 ani singur. Nu mai rămîn fără familia mea în România, dacă nu am susţinere de la club. Mă las de fotbal!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2014, 10:43
Postat de mariuss72 pe 23 Iulie 2014, 09:34

Asa e, poate pricepe si nevasta-sa chestia asta, ca doar ea a fost iresponsabila cind a stat peste viza.

..))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2014, 10:43
Postat de solomon_i pe 23 Iulie 2014, 10:14

Nu are. Nu putem fi tratati ca o tara de mana a doua fiindca a venit "marele" fotbalist brazilian in Romania.

corect. mult tambalau pentru nimic.

valiza.epo
valiza.epo  •  23 Iulie 2014, 10:32
Postat de solomon_i pe 23 Iulie 2014, 10:11

Imi pare rau pentru situatia creata in cazul lui Welington dar trebuie sa inteleaga si brazilienii ca si legile (regulile) din Romania trebuie respectate ca si cele din Brazilia.

Si nu se poate acorda o viza pe aeroport?! Intreb, ca nu cunosc problema. Mi-e mi s-a intamplat ceva de genul acesta in aprilie. Voiam sa plec cu nepotul minor in Italia. Aveam tot ce trebuie dar nu am stiut ca e nevoie si de certificat de cazier. Politia de frontiera a spus ca poate sa-mi verifice pe loc cazierul dar... nu il lasa pe copil cu mine pentru ca nu am hartie!! Fiind sambata, am fost nevoit sa cumpar alte doua bilete pentru marti si am pierdut si biletele de tren pentru acea zi. De ce nu se poate mai simplu din moment ce cazierul se poate verifica pe loc, in cateva secunde?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează