FOTBAL  »  Superliga  »  VREA LA STEAUA

Un titular din naţionala lui Piţurcă se autopropune la Steaua: "Vreau o schimbare!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 16:38

Naţionala lui Piţurcă a avut 5 titulari din Liga 1 în meciul cu Turcia, scor 0-2. Unul dintre puţinii tricolori care au avut o evoluţie apreciată îşi doreşte să schimbe echipa de club.

Alexandru Măţel crede că e momentul să plece de la Astra la o echipă mai puternică. Ţinte: Steaua sau o formaţie din străinătate.

“La ora actuală, singura echipă mai puternică, ca Astra este Steaua. Restul, poate, sînt la acelaşi nivel cu noi. Mi-aş dori să joc şi în ţară, dar şi în străinătate. Îmi doresc cel mai mult o schimbare“, a declarat Măţel pentru Digi Sport.

Alexandru Măţel, 23 de ani, e fundaş dreapta şi joacă la Astra din 2010. La Steaua, pe acest post evoluează Georgievski, Rîpă, Gabi Matei şi Prepeliţă.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 16:03

ar fi bine sa vii din iarna sau la anul ! frustratii sa taca !

liviu_ro02
liviu_ro02  •  16 Septembrie 2013, 02:14
Postat de tazdevil pe 15 Septembrie 2013, 19:56

...:D.....:)la Otelul am zis eu mai demult....e karma pentru campionatul ala rusinos castigat

Ma boule a meritat campionatul ala. Se facea echipa la Galati daca venea cineva si investea,era unul din cluburile care avea una din putinele scoli de fotbal din tara, unde mai aparea cate un jucator.. Acuma e mai bine ca il castiga numai steaua ?? acolo vor sa joace toti ?? doar ptr bani... acolo s-au ratat toti, la buc. uite cum a jucat nationala, ce jucatori au gresit la golurile cu turcia ? M-am saturat sa vad cum toata tara tine cu Steaua... de parca englezii tin toti cu Manchester... De la otelul s-a furat ma minte de peste de acvariu nu se investeste deloc. si nu e numai cazul echipei asteia, cum s-a ridicat cate o echipa din provincie cu juc rom steaua si alea din buc le-a dat

protech
protech  •  16 Septembrie 2013, 01:38

il vrei la steaua?

Vezi toate comentariile (71)
Comentează