FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un titular dinamovist a plecat în Italia: "S-ar putea să mă operez" » Când revine sub comanda lui Contra

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 15:31

Accidentat în meciul cu Viitorul, 1-2, Laurențiu Brănescu a plecat azi în Italia pentru a face un control amănunțit.

Portarul de 22 de ani are probleme la genunchiul strâng și ar putea fi opera și ar urma să facă recuperarea acolo. Cel mai probabil, Brănescu va fi apt la finalul lunii aprilie.

"Încă mă mai doare când fac anumite mișcări. Sper să fie bine. O să merg acolo să fac un control. Dacă va fi nevoie de operație, ma voi opera și voi rămâne să fac recuperarea acolo. Mă voi întoarce în momentul în care voi fi pregătit să intru direct la joc.

La Dinamo este presiune pentru că echipa trebuie sa intre in playoff. Nu avem altă soluție. Cred că în acest moment, Cupa Romaniei devine un obiectiv principal. Câștigând Cupa ajungi direct în play-off-ul Europa League și cred că este un obiectiv important pe care trebuie să îl îndeplinim", a spus Brănescu la TV Dolce Sport.

19 partide a jucat Brănescu pentru Dinamo în acest sezon, fiind împrumutat de la Juventus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  19 Februarie 2017, 18:43
Postat de bakunin pe 19 Februarie 2017, 17:28

***

vai de capul tau amice

bakunin
bakunin  •  19 Februarie 2017, 17:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează