FOTBAL  »  Superliga  »  TRATATIVE

Una dintre cele mai de succes echipe din Liga 1 în ultimii ani ar putea avea din iarnă un nou investitor! Anunț făcut în această seară

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 17:38

Iuliu Mureșan a dezvăluit la finalul meciului de la Voluntari, pierdut de CFR cu 1-2, că echipa ar putea fi preluată în scurt timp de un nou investitor.

"Am speranțe că se va întâmpla ceva bun în iarnă, în primul rând trebuie să ne pregătim bine, să intrăm în play-off, e posibil să vină și un investitor și să ne rezolvăm problemele. Probabil voi face parte și eu din noua conducere".

Despre eșecul surprinzător cu Voluntari, oficialul ardelean a zis:

"Ne-am retras prea repede în meciul cu Voluntari, ne-am apărat pe linia de șase metri și nu era cazul. E greșeala mea că n-am mai stat lângă Miriuță meciul acesta. Dacă ne apăram mai avansat nu se mai întâmpla nimic din toate astea. Încă depindem doar de noi sa intrăm în play-off și asta este bine", a spus Mureșan la TV Digi Sport. 

În ultimele săptămâni, presa din Cluj a vehiculat o posibilă preluare a echipei de către un grup de investitori străini, lucru confirmat chiar de Iuliu Mureșan: "Vom avea o rundă de negocieri cu investitori din afara țării. Oamenii sunt foarte serioși, ei ne-au căutat și nu invers, ceea ce e un semn bun", spunea fostul finanțator al clujenilor în urmă cu o lună. 

CFR Cluj este una din cele mai de succes echipe din Liga 1, în ultimii 10 ani reușind să cucerească nu mai puțin de nouă trofee: trei titluri, patru Cupe și două Supercupe. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
daniaania
daniaania  •  20 Decembrie 2016, 11:46

Eu sper sa fie adevarata povestea cu acesti investitori . Este adevarat si faptul ca Miriuta a clacat ultimele meciuri cu o strategie gresita, iar daca continua tot asa nu intra in play-off. Sper ca dupa sarbatori sa fie toti mai fresh iar investitirii sa fie la club. HAI CFR

10153176055882210
Musty Cersamba  •  17 Decembrie 2016, 22:10

Merg astia bine doar cand e la guvernare pnl-pd Au pierdut astia alegerile prafu se alege de ei!!!

samertx
samertx  •  17 Decembrie 2016, 19:56
Postat de haideusicfr pe 17 Decembrie 2016, 19:27

*Mana* lui Muresan se vede.Si in acest an. A revenit exact de cand CFR a reinceput sa joace bine.Jucatorii adusi fara surle si trambite au confirmat. Asa e rolul unui presedinte.

Whatever.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează