FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Una dintre legendele din Ştefan cel Mare avertizează: "La Dinamo e foarte greu sa fii antrenor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 decembrie 2014 17:23

După plecarea lui Flavius Stoican, Ionel Dănciulescu a asigurat interimatul pe banca dinamovistă, iar conducerea caută acum un nou antrenor.

Pe lista "cîinilor" sînt nume ca Mihai Teja, Petre Grigoraş, Dan Alexa, Dusan Uhrin jr. şi Claudiu Niculescu, dar fostul jucător dinamovist Dănuţ Lupu crede că oricărui antrenor îi va fi greu pe banca lui Dinamo.

"La Dinamo nu e o situaţie plăcută, din cauza conducerii. Trebuie investiţii şi trebuie aduşi jucători de valoare. Oricărui antrenor îi va fi greu. Eu cred că sînt mulţi care antrenori care ar vrea la Dinamo.

După o perioadă, antrenorii vor dori ca echipă să se bată cu Steaua, cu Petrolul şi nu se va putea fără investiţii. Vor vrea jucători şi vor exista probleme cu cei din conducere. Antrenorul cere anumiţi jucători şi primeşte alţii", a declarat Dănuţ Lupu la televizunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
gicab
gicab  •  10 Decembrie 2014, 22:17

Din aia multi care ar veni moca?

neuer1606
neuer1606  •  10 Decembrie 2014, 17:55

Poate să vină si Mou' antrenor la Dinamo, cu gloabele astea din echipă care nici să dea o pasă corectă nu știu si in aparare cu Cordos(Baiatu' racheta) care daca are un adversar cu viteza putin peste medie il trage curentul...

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  10 Decembrie 2014, 17:54
Postat de zecs93 pe 10 Decembrie 2014, 17:30

Aoelo acuma am observat greseala, pala il cheama Santa_Craus si ma derutat un pic, tu esti cel real, ala e doar o clona 5telista. Iartam-il !!!

ai dreqqu zinggani astia stelisti au ajuns sa te pacaleasca..........

Vezi toate comentariile (29)
Comentează