FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Una dintre țintele Astrei pentru banca tehnică și-a clarificat situația: "Acum negociez"

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 18:44

Nicolae Dică a fost unul dintre numele vehiculate pentru a prelua Astra, având în vedere că cel mai probabil Marius Șumudică nu-și va prelungi înțelegerea cu giurgiuvenii.

Fostul stelist a comentat interesul campioanei en-titre și susține că poartă negocieri pentru a-și prelungi înțelegerea cu cei de la Pitești.

"Acum negociez cu cei din conducerea Piteștiului prelungirea contractului. Mă bucur că sunt echipe în Liga 1 care se interesează de mine. Eu vreau să dau înapoi Piteștiului tot ce mi-a oferit", a spus Dică, la finalul unui meci caritabil care a adus față în față Rapid Old Boys și Steaua 2006.

Dică a comentat gestul făcut de Zlatinski la finalul meciului cu Dinamo și susține că nu ar fi putut fi la fel de stăpân pe gesturile sale cum a fost Contra. 

Zlatinski trebuia sa se bucure alaturi de galeria lui, nu sa faca asa pentru un punct. Eu cred ca n-as fi reactionat cum a facut-o Cosmin. El a fost stapan pe gesturile sale.

"Dacă Steaua va câștiga jocul de mâine (n.r. cu Viitorul) în proporție de 80% va lua titlul"
Nicolae Dică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
novamaxima
novamaxima  •  23 Aprilie 2017, 21:28

Ce au furat mă *** de la voi, copii nereușite, voi aveți 4 ani aproape ,de când v-au parașutat astia de la *** roșie-n fotbal.La ce a făcut *** aia de *** nu poți să nu ai replică, min. 5 etape suspendare....kovacs de nu i-a dat măcar galben acolo, nu o fi vorba de atitudine nesportivă?! Da ce rost au regulamentele pentru unii de la csu mogoșoaia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superdaniel72
superdaniel72  •  23 Aprilie 2017, 19:43

ce a facut ma nenorocitilor, ca lea facut semn alora care ne au furat 10 echipe, 200 de jucatori, prin diverse artificii, sa taca din gura???? ma nenorocitule, taci din gura!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează