FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Unde a ajuns un fost triplu campion cu FCSB! În iarnă va schimba din nou echipa

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 18:56

Andrei Prepeliță (31 de ani) este liber de contract după despărțirea de Rostov. Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor se antrenează cu FC Argeș, formație din Liga a 2-a la care a și jucat în trecut. 

"Nu e vorba că nu am avut oferte sau nu am fost în discuţii cu unele formaţii din străinătate, dar am şi ţinut la salariul pe care doresc să îl primesc de la o echipa la care mă duc mai ales că sunt jucător liber de contract. La Rostov am avut un salariu foarte bun şi nu am dorit să cobor acum ştacheta.

Sincer nu am luat în calcul o revenire în Liga 1, iar dacă e să fi luat în calcul aşa ceva, atunci eu sunt convins că nici o echipă de la noi din ţară nu mi-ar fi acceptat condiţia să vin să joc la ea până în iarnă, iar dacă îmi gasesc o ofertă mai bună să mă lase să plec în străinătate în pauză. Sunt sigur că nimeni nu semna cu mine un contract pentru trei sau patru luni.

Mă pregătesc cu FC Argeş la mine, la Piteşti, dar mi-am angajat şi un preparator fizic personal. Vreau ca în iarnă, atunci când mai mult ca sigur o să semnez din nou cu o altă formaţie să fiu pregătit. Îmi doresc să prind din nou un contract în străinătate şi sunt sigur că la 31 de ani o să reuşesc să îmi găsesc o echipă bună", a zis Andrei Prepeliță pentru Fanatik.

Andrei Prepeliță a câștigat 3 titluri cu FCSB, o Cupă a României și o Supercupă. Are un titlu și în Bulgaria, cu Ludogoreț.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Noiembrie 2017, 21:06

aiurea ...nu te vrea nimeni...esti terminat ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează