FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Unde ar putea juca din sezonul viitor Denis Alibec: "E în capul listei mele de transferuri"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 21:59

Denis Alibec va pleca de la FCSB în această vară, el fiind deja pus pe lista de transferuri din cauza indisciplinei. 

Atacantul are câteva oferte din Franța, Germania și Anglia, însă ar putea ajunge până la urmă în Turcia.

Marius Șumudică negociază în prezent cu două echipe de primă ligă și a promis că-l va lua pe Denis în cazul în care va ajunge la un consens cu una dintre ele. 

"Dacă plec în Turcia, Alibec este primul transfer pe care mi-l doresc. Pe cuvântul meu de onoare! Golul pe care îl marchează Planici cu CFR Cluj e făcut de Alibec, dar noi vedem mereu numai părțile rele", a zis Marius Șumudică, în această seară, la Europa FM. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
mosvasile
mosvasile  •  22 Mai 2018, 15:11

Va spun eu:La fcsb!

firaldo
firaldo  •  22 Mai 2018, 08:10

Domnilor,stiu ca sunteti tristi si suparati ca echipa icoana a voastra a pierdut titlul,dar nu cumva uitati ceva?Peste 6 zile se joaca finala Cupei Romaniei,ar fi interesant de aflat cam cate bilete s-au vandut si alte stiri despre cele doua echipe,stiu ca v-a fugit pamantul de sub picioare,dar haide sa incercati sa treceti peste aceasta crunt tristete si sa ne continuam viata,ce ziceti?Daca juca FC Fcsb finala din 3 in 3 ore ne spuneati cate bilete s-au vandut,ce hartie igienica foloseste Budescu,unde isi face nevoile Alibec si alte prostii.Haide capul sus!

981663405201232
Enescu Nicolae  •  22 Mai 2018, 04:13

alibec e un tembel si un idiot pe care doar deci DOAR HAGI l a resuscitat si a devenit fotbalist.. ! Sumudica a avut norocul sa aibe masa deja pusa.. ! maine daca Sumudica lucreaza iar cu alibec in 2 saptamani ori pleaca el ori alibec :) ! orice s ar spune despre Hagi ca antrenor un lucru e cert.. ! are fler la tineri si la idioti ratati gen alibec .. ! Ps : la Galata Hagi i a facut cunoscuti pe Arda si Ribery.. ! alibec daca vrea sa si dea al 2 lea restart.. Viitorul e locul si acolo gaseste omul care ii poate da inca 5 6 ani de fotbal la un nivel decent !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close