FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI TIMIŞOARA, SÎMBĂTĂ, 20:45, ÎN DIRECT LA ANTENA, DOLCE1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Unde se joacă Steaua - ACS Poli » Cît costă biletele şi cîte s-au dat pentru meciul cu Chelsea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 09:49

Oficialii stelişti au decis ieri ca partida contra celor de la ACS Poli să se joace pe Arena Naţională.

Pentru acest meci se va deschide doar primul inel, iar preţul pentru un loc la peluză este 15 lei, la tribuna a II-a între 15 şi 25 de lei, iar la zona VIP între 25 şi 60 de lei.

Casele de la Arena Naţională vor fi deschide începînd de joi, de la ora 11:00 pînă la ora 19:00.

De mîine, fanii echipei îşi vor putea cumpăra bilete şi pentru jocul cu Avîntul Bîrsana din Cupa României, doar de la stadionul din comuna Berceni, contra sumei de 20 de lei.

Steaua - ACS Poli este sîmbătă, de la ora 20:45, în direct la Antena 1, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Steaua - Avîntul Bîrsana este joi, de la ora 20:30, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

S-au dat 27.000 de bilete cu Chelsea

Şefii din Ghencea au anunţat că pentru meciul cu Chelsea de pe Arena Naţională s-au vîndut 27.000 de bilete, din cele 35.000 scoase la vînzare online.

Fanii care nu au reuşit să-şi cumpere tichete pe internet vor putea achiziţiona bilete doar de la Arena Naţională, începînd de joi, de la ora 11:00.

În eventualitatea în care pînă luni nu se vor vinde toate biletele, casele vor fi deschide şi în ziua meciului. Preţurile pentru acest joc sînt cuprinse între 90 de lei la peluze şi 375 de lei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
reality
reality  •  27 Septembrie 2013, 14:04
Postat de ertyuiop pe 25 Septembrie 2013, 12:31

Poli?!!! Acum 2 ani echipa asta se numea Recas.....cand treceti pe Ripensia? Timisoara orasul clonelor, mare pacat! Ati ucis adevarata Poli Timisoara, nenorocitilor!

si ce te doare pe tine cine joaca pentru Timisoara? probabil ca o sa vina din urma ASU Poli sau eventual amatorii de la Ripensia pe care nu-i sustine aproape nimeni, dar atunci cand vor fi in Liga 1 vor fi sigur mai multi sustinatori. Oricum nu voi putea niciodata uita cum a luat HOtelu Galati un campionat cu arbitrii si din cauza fostului vostru presedinte care a facut reclamatii dupa reclamatii, si a dat apa la moara lui Sandu Mircea, Poli a fost retrogradata. Asa ca nu te mai da rotund ca nu e cazul si vezi-ti de echipa ta.

sakamoto
sakamoto  •  25 Septembrie 2013, 15:10

Cine va arbitra, Avram sau Tudor? Ambii sint din Timisoara, nu-i asa? dar si Coltescu este meserias iscusit, ca si maestrul Balaj de altfel. Ai Nasule o Invincibile Armada de fluierasi! Toti unul si unu. Specialisti cu inalta calificare,la trintit meciuri. La fel cum si Nasul a...trintit fotbalul romanesc!Viitorul nu suna deloc bine!Jilava!

ertyuiop
ertyuiop  •  25 Septembrie 2013, 12:35
Postat de gemminy55 pe 25 Septembrie 2013, 11:54

SA VEDEM CE VOR FACE STELISTII IN FATA LUI POLI/! ASTEPT SA VAD IAR UN MECI BUN SI CU O VICTORIE A TIMISORENILOR!ULTIMA A FOST IN CUPA ACUM VRO 2 ANI,2-0 PTR POLI, DESIGUR,DE DATA ASTA CIT VA FI IN LIGA 1A? PARCA VAD IAR CUM UNII SI DAU SCORURI DE 5-6 7 SAU 8 LA ZERO!AU VIZIUNI ! DAR,SA SPUNA SI MARCATORII? PINA UNA ALTA BOURCEANU LATO SI NIKOLICI DELA POLI AU PLECAT SI TIN ECHIPA IN SPATE,SA VEDEM SI CE VOR FACE IMPOTRIVA FOSTILOR COLEGI.

Bourceanu de la Galati, Nikolici din Serbia si Lato din Moldova Noua via CFR Timisoara au jucat la Clona Timisoara.....istoric Bragadiru, Poli AEk, FC!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează