FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Unic » Viitorul lui Hagi a NIMICIT o regulă verificată în cele mai puternice campionate din Europa!

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 00:01

În ligile de top din Europa, cine bagă mâna în buzunar are rezultate. Campionatul românesc e o excepție ciudată: cel mai bogat club, FCSB, e pe cale să rateze al doilea titlu la rând, iar favorita e cea mai săracă din play-off, Viitorul.

Cine investește cei mai mulți bani în transferuri devine favorit să câștige campionatul. Regula e verificată în cele mai puternice campionate din Europa, dar dezmințită evident în România, unde "gigantul" FCSB are statut de outsider cu două etape înaintea finalului. Și ar fi al doilea an la rând în care echipa lui Becali ratează titlul!

FCSB a cheltuit 8,6 milioane de euro ca să atragă jucătorii aflați acum sub comanda lui Reghecampf, în vreme ce Hagi a plătit pentru un singur jucător, în toată istoria clubului său: 30.000 de euro dați pe Neluț Roșu, de la Chiajna. Echipa de 287 de ori mai ieftină e însă pe primul loc, cu două etape înainte de sfârșitul sezonului!

O analiză amănunțită a celor mai importante echipe europene și care sunt celelalte formații-surpriză din Europa (formații mici și fără bani mulți) afli din ediția tipărită. Poți răsfoi Gazeta și pe platforma digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

 Au dispărut 19 fotbaliști! 5 sunt incerți

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
854605894625108
Silviu Apostol  •  06 Mai 2017, 13:05

Bai , "nimicitorilor " , *** ? Daca s-ar fi jucat corect , Viitorul putea spera , cel mult , la locurile 5-6 din play-off !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  06 Mai 2017, 12:59

Articol scris la norma...Este adevarat ca Steaua a cumparat jucatori de cel putin 8 mil. dar in aceasta perioada de ce valoare au plecat jucatorii de la Steaua?Daca am folosi matematica si logica am vedea altceva...De la Steaua au plecat Stanciu,Chipciu,Hanrumon,Tosca,Popa,Varela...Mai mult de o jumatate de echipa si astia sunt numai varfurile !Sa compare jurnalistul o echipa caruia ii pleaca mai mult de jumatate dintre jucatori...Apoi sa uitam asa de repede pe Petrescu-cel mai bun jucator de la Viitorul cind a trebuit?...

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  06 Mai 2017, 11:15

De unde ai scos mizeria asta de articol ? Pai hai sa vedem ce se intampla in campionatepe puternice din europa. In Germania, Bayern pare sa fie printre putinele echipe in care se adevereste ceea ce spuneti voi.....dar.....in Anglia, Manchester a investit cel mai mult, si nu este nici macar in primele 4 !!!! In Franta, PSG nu este pe primul loc !!!! In Spania, Real poate sa piarda titlul !!! In Italia este Juventus, dar nu stiu daca a investit cel mai mult. Daca faci investitii fara cap, degeaba faci investitii !!!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează