FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Universitatea se mută la Bucureşti. Caută teren pentru antrenamente

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Universitatea Craiova s-ar putea muta în Bucureşti săptămâna viitoare. Echipa lui Victor Piţurcă va juca de două ori la distanţă de 3 sau 4 zile cu Dinamo.

Ambele meciuri în Ştefan cel Mare. Mai întîi,  în Cupa României, apoi în Liga 1 Bergenbier.

De aceea, ca să nu se mai obosească pe drumuri, oltenii au în plan să stea în toată perioada în Capitală .Şefii clubului caută un teren de antrenament pentru săptămîna viitoare, existînd mai multe discuţii. Există posibilitatea ca "juveţii" să se pregľtească în Colentina, dar decizia definitivă va fi luată de Victor Piţurcă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
chinezu87
chinezu87  •  04 Noiembrie 2010, 18:27

Hai baieti nu ne dezamagiti ...deja mi.am pregatit refrenul preferat: Sunteti miau miau pana la moarte, sunteti pisici adevarate :)))

raspy90
raspy90  •  02 Noiembrie 2010, 23:04

Mai baietzi, imi spune si mie careva unde se tin antrenamentele stiintei? Sunt plecat de mult din craiova si tare as vrea sa ii vad in liniste nu pe kktu ala de staion

leutu34
leutu34  •  02 Noiembrie 2010, 20:12

Piti sa faca tot posibilul sa-l aduca pe Nicoara de la Branesti..... E f bun si joaca pe aceiasi parte ca Fl. Costea. E si tanar pustiul si arata ca stie cu mingea

Vezi toate comentariile (14)
Comentează