FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Unul dintre cei mai bun străini din Liga 1 și-a anunțat plecarea: "Îmi cer scuze dacă mi-am jignit vreodată colegii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iunie 2017 19:24

Eric de Oliveira (31 de ani) a anunțat astăzi că nu va mai continua la Gaz Metan, însă nu a precizat care va fi următoarea sa echipă.

"Astăzi termin contractul cu Gaz Metan. Am zâmbit, am plâns și am trăit la maximum fiecare meci. 36 de goluri în Liga 1. 11 goluri în Liga a 2-a. Peste 150 de meciuri în tricoul lui Gaz Metan. Mulțumesc domnului Biro, domnului Albota, fără voi nu aveam familia mea în România! Mulțumesc colegilor cu care am jucat, îmi cer scuze dacă vreodată v-am jignit pe unii dintre voi. Îmi cer scuze suporterilor că n-am reușit să câștig măcar un trofeu aici, îmi cer scuze dacă v-am dezamăgit!

Mulțumesc domnului Mărginean pentru că a fost corect cu mine! Lui Cristi Pustai pentru cei 7 ani alături de mine, am învățat multe în toți acești ani. Probabil a fost ultimul meu an aici, am dat totut, am jucat la 100% în fiecare meci, dar uneori n-au ieșit lucrurile cum am vrut. Vă mulțumesc pentru tot! Nu suntem Steaua și nici Dinamo, dar am scris o istorie destul de frumoasă cu Gaz Metan! Mulțumesc, Mediaș!", a scris Eric pe contul său de Facebook.

Mijlocașul brazilian a ajuns în România în sezonul 2007-2008, când a fost împrumutat la Gaz Metan de la Metropolitano. De atunci a mai evoluat în țara noastră pentru Pandurii și din nou pentru formația din Mediaș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
red.blue
red.blue  •  30 Iunie 2017, 20:41

stati linistiti se intoarce pana de craciun inapoi a mai plecat de vreo 4 ori

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  30 Iunie 2017, 20:30

pe sta nu l vede la dinamo ..l a cea jucat palici in ultimul timp asta e smantana

antalmihai
antalmihai  •  30 Iunie 2017, 20:18

i ai jignit rau, esti un 0! nu stii sa pierzi,asta este principala ta caracteristica, si care te caracterizeaza, deci esti un om?? ? de nimic!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează