FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Unul dintre cei mai duri jucători din Liga 1 dă vina pe arbitri pentru cartonașe: ”Nu am fost obișnuit să joc cu fustiță”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 10:11

Adrian Ropotan, mijlocașul celor de la Petrolul, a revenit în fotbalul românesc după 6 ani și spune că încă încearcă să se adapteze la stilul de joc din Liga 1.

După 14 meciuri în tricoul ”lupilor”, acesta a strîns un gol, 8 cartonașe galbene și unul roșu. La meciul cu CFR, 1-0, mijlocașul a scăpat fără să fie avertizat și a explicat de ce încasează atît de multe sancțiuni din partea arbitrilor.

”Încerc să mă controlez mai mult. Încercă să joc fotbalul care se prestează în România, pentru că nu am fost obișnuit să joc cu fustiță. Ăsta este fotbalul la noi și trebuie să te adaptezi că altfel ești certat.

Ți se pune lumea în cap dacă intri mai tare. Dacă ne uităm prin alte campionate, vedem că sînt dueluri pentru care în România s-ar da 3 roșii și 3 ani de pușcărie. Ăsta e fotbalul nostru și trebuie să ne adaptăm”, a spus Adrian Ropotan la DigiSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
babahuda
babahuda  •  28 Noiembrie 2015, 12:59

la noi se arbitreaza din studiouri jijitv ..arbitrii nu sunt lasati sa arbitreze cum trebuie fiind imediat taxati de presa aservita lui george ... cand era antrenor reghe la blat steaua echipa juca cu o duritate de multe ori duse la extreme si arbitrii nu dadeau sanctiuni dar adversarilor daca aveau tupeul sa-i impinga macar se dadea galben pana la rosu .... butoanele pt arbitrii sunt in direct la jijitv si dulce ..colaborat cu sprot ro .

babahuda
babahuda  •  28 Noiembrie 2015, 12:55
Postat de 12345stop pe 28 Noiembrie 2015, 12:41

***

*** ...madalina ghenea iti spune ceva ..vezi ca e un film lansat acum 2015 si o sa o vezi in toata slendoarea dar pe ecran savulescu a avut-o live ***.dar saliveaza in fata ecranului daca vezi filmul filmului "La giovinezza/Tinerețea" http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=83587&title=imagini-explicite-madalina-ghenea-goala-pusca-in-scene-de-sex-salbatic-in-serialul-familia-borgia-adevar-si-frica-video-18-

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

12345stop
12345stop  •  28 Noiembrie 2015, 12:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează