FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Unul dintre cei mai mari adversari ai Stelei a surprins: "Nu credeam că o să spun asta: de azi înainte o să fiu stelist!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 23:03

Gabi Mureșan îi mulțumește Stelei pentru rezultatul de egalitate din meciul cu CSMS Iași, care i-a dat șansa ASA-ului să ajungă pe loc de play-off. 

"A fost într-adevăr o sărbătoare. Cu ajutorul Stelei am reușit să terminăm pe loc de play-off. Nu credeam că o să spun asta, le mulțumesc, o să fiu stelist de acum înainte!

Am avut tensiune, pentru că am venit după două meciuri proaste, dar ne bucurăm că am câștigat. Parcă am jucat altceva. Era un dezastru dacă nu ne calificam.

Având în vedere ce jucători cu nume avem, chiar cred că era o dezamăgire. Părerea mea că în play-off nu vom termina pe locul 6.

Adi s-a implicat mult la antrenamente. Îi place, sper să ajungă un mare antrenor într-o zi. Are stofă, dar cred că ar mai trebui să joace pentru că mai poate. Altfel îi va părea rău", a zis Mureșan la Dolce.

ASA Târgu Mureș a câștigat pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-0. Grație rezultatului de la Pitești dintre Steaua și CSMS Iași (1-1), mureșenii merg în play-off. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
blatistu49
blatistu49  •  28 Februarie 2016, 08:20

*** ASA finantat din bani publici va face jocurile *** FCSP GRIGORASI a fost indepartat de clica de *** STANCIOIU MUTU MURESAN

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Februarie 2016, 07:28

Binentees ca totul e aranjat. Acum fcsp are punctele asigurate. E loc de pariu la greu pe fcsp :))))

nebraska
nebraska  •  28 Februarie 2016, 07:06

Ii trece rapid,e baiat destept.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează