FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Unul dintre cei mai valoroşi străini din Liga 1 a fost exclus din lot: "Nu vă pot spune ce mi-a zis"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 19:56

Dorinel Munteanu, antrenorul Astrei, a anunţat la finalul partidei cu Rapid, scor 2-0, că l-a exclus din lot pe fundaşul Syam Ben Youssef pentru indisciplină.
"Ben Youssef este un jucător bun, dar să înţeleagă că trebuie să se integreze în programul echipei cît sînt eu antrenor. Nu vă pot spune ce mi-a zis", a spus Dorinel Munteanu la DolceSport.

Tehnicianul şi-a lăudat elevii după succesul cu Rapid: ”Am făcut un joc foarte bun. În afara de 10-15 minute în startul primei reprize, cînd am dat ocazia Rapidului să ne pună probleme, am controlat jocul. Scorul putea să ia proporţii, dar sînt mulţumit de reacţia jucătorilor. Mă îngrijorează accidentarea lui Fatai, pentru că nu avem jucător de atac”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Martie 2015, 03:37

...va desfiintam ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează