FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Unul dintre cei mai vechi jucători din lot a devenit ținta principală a lui Gigi Becali! Pleacă de la Steaua? "Nu vreau să zic mai multe"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 09:57

Gigi Becali are pe lista neagră mai mulți jucători care în ultima vreme au dezamăgit la Steaua. Unul dintre fotbaliștii contestați constant este și Alin Toșca, care, până nu demult, era chiar căpitanul echipei. 

Patronul roș-albaștrilor se gândește chiar renunțe la serviciile acestuia, fiind dezamăgit de evoluțiile foarte slabe ale lui Toșca din ultima vreme. 

"Nu vreau să spun prea multe despre el. Nu a jucat nimic. Nu spun mai multe acum", a declarat Becali după jocul cu Dinamo.

Patronul Stelei l-a luat în vizor pe fundașul roș-albaștrilor de mai mult timp.

"Toșca nu este un jucător talentat. El muncește și, dacă se concentrează, joacă foarte bine. Are forță și viteză, dar trebuie să se concentreze. El, în ultimul timp, s-a văzut căpitan la Steaua și la echipa națională și a crezut că e valoros.

El nu are valoare. El joacă bine dacă se concentrează la maximum. S-a deconcentrat puțin și uite ce a întâmplat.

I-am zis lui Reghe că nu vreau să îl mai văd căpitan. I-am zis lui Reghe, pa, la revedere, să nu mai fie căpitan", a spus Becali la TV Sport Ro în urmă cu o lună.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
119179138570811
Constantin Cojocaru  •  26 Decembrie 2016, 10:40

Da domnilor, ma aliez si eu celor care il considera pe Tosca un jucator de baza, chiar daca a mai gresit, dar nu cred ca a gresit mai mult decat Tamas de exemplu. Problema la Steaua e antrenorul care nu stie sa-i puna in teren, face tot felul de experimente prost inspirate, jucatorii nu mai stiu nici ei ce trebuie sa faca in teren.Nepriceputul asta de antrenor o sa-l "strice" si pe Alibec pentru ca el nu stie meserie.

andy_2008
andy_2008  •  25 Decembrie 2016, 20:41

Cel mai prost de la Steaua e manelistul Reghe,dupa 3-1 a mutat si am pierdut cu 4-1 ,asta da antrenor.

gicab
gicab  •  25 Decembrie 2016, 19:20
Postat de daweroirl pe 25 Decembrie 2016, 14:49

Dap , doua goluri cu mimamo sunt luate din cauza lui...e bun !

Ești cam bâlbâit ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează