FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul dintre eroii roş-albilor din Grant este fan al unei alte formaţii din Liga 1: "Visam să joc pentru ei"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 09:54

Rapid a fost învinsă cu 3-0 pe propriul teren de Dinamo, "cîinii" evoluînd din minutul 7 cu un om în minus, iar unul dintre eroii roş-albilor din Grant dezvăluie numele echipei la care visa să joace cînd era mic.Andrei Cordoş, 26 de ani şi marcator al unui gol în partida cu Rapid, spune că în copilărie visa să joace pentru Universitatea Cluj.

"Ţin cu Real Madrid din străinătate, iar de la noi ţineam cu U Cluj. Cînd eram mic, U Cluj era o echipă mare şi visam să joc pentru ea, nu aveam gînduri să evoluez la echipe precum Dinamo sau Steaua. Fiind din Cluj, mă duceam la fiecare meci pe care îl avea U. Dar au trecut mulţi ani de atunci şi s-au schimbat multe", a declarat fundaşul Andrei Cordoş într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Andrei Cordoş mai vorbeşte şi despre cum a fost primit la Dinamo şi spune ce are de gînd să facă pe viitor, puteţi citi interviul acordat de dinamovist răsfoind online Gazeta Digitală de astăzi sau ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Octombrie 2014, 01:46
Postat de xftw pe 29 Septembrie 2014, 11:11

Berbecule,ai gresit pasunea...

..)) ala e khal, nu barbeque..)) nu vezi ce kap de khal are ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Octombrie 2014, 01:45
Postat de dinamovist_batran pe 29 Septembrie 2014, 14:44

Sa nu moara, ca avem nevoie si de rivali.

just ! bravos !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Octombrie 2014, 01:44
Postat de fangigi pe 29 Septembrie 2014, 18:39

"Suntem peste tot acasa, portile ni se deschid, nu-i echipa mai frumoasa si iubita ca RAPID!"

..) frumos Imn.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează