FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Unul dintre jucătorii Astrei are o miză specială în meciul cu Dinamo » Ce record va bate azi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 15:28

Astra e deja campioana României, însă mai are două meciuri de jucat până la finalul play-off-ului. Giurgiuvenii vor juca prima partidă în această seară, de la ora 20:30, pe teren propriu în fața lui Dinamo.

Takayuki Seto e anunțat titular în meciul cu formația din Ștefan cel Mare și astfel va doborî un record în istoria fotbalului românesc. Japonezul de 30 de ani va deveni jucătorul străin cu cele mai multe meciuri în Liga 1, 203 partide, depășindu-l pe Ricardo Cadu, care are 202 meciuri.

"Marius Şumudică a anunţat, deja, un titular pentru meciul din această seară, cu Dinamo – Takayuki Seto! Japonezul de 30 de ani este campion al României, istoria recentă a clubului nostru confundându-se, efectiv, cu evoluţiile acestuia. Venit la echipă în 2007, când a şi marcat primul gol al clubului patronat de Ioan Niculae în meciul CSM FC Ploieşti - CF Predeal, scor 1-0, în liga a III-a, Seto a promovat imediat în eşalonul secund, apoi, în Liga I, jucând aproape un deceniu în tricoul echipei noastre!

A strâns peste 300 de meciuri oficiale, de-a lungul celor 9 ani de carieră la Astra, şi, astăzi, devine cel mai important străin care a activat, până acum, în campionatul Ligii 1 Orange, jocul cu Dinamo prilejuindu-i a 203 prezenţă oficială în competiţie, cifră care îl duce pe locul 1 în clasamentul jucătorilor străini care au jucat în România!", se arată pe site-ul clubului giurgiuvean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1425838917717550
John Milne  •  02 Mai 2016, 18:03

Astia din groapa la ce mai joaca ca oricum au fost aruncati afara din Europe? UEFA nu admite hoti in fotbalul civilizat .

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Mai 2016, 16:12

Un jucator valoros , cu bun simt, cu un caracter ales, cum sunt putini !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează