FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Unul dintre transferurile Stelei din vara trecută jubilează: "Mă felicit că am ales să vin în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 10:00

Steaua a făcut cîteva transferuri importante în vara trecută, printre care şi aducerea lui Paul Papp sub formă de împrumut. Fundaşul de 24 de ani traversează o perioadă foarte bună în tricoul Stelei, acesta avînd o clauză de cumpărare de 500.000 de euro.

Papp a vorbit despre acest sezon şi a declarat că este foarte fericit că a venit să joace la Steaua.

"Mă simt foarte bine aici şi sînt motivat de fanii Stelei. Mă felicit că am ales Ghencea, deşi am avut cîteva oferte şi din Serie B. Mă bucur că sînt apreciat, eu o să-mi fac treaba cît mai bine în continuare.

Vom discuta prelungirea la finalul împrumutului. În Europa League ne luptăm doar cu Dinamo Kiev pentru primul loc. Trebuie să ne calificăm pentru club şi suporteri!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează