FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul singur e viu, 5 sunt încă la pământ! Miriuță are mari bătăi de cap pentru încleștarea cu Sepsi

Nascimento (la minge) n-a fost pe placul lui Miriuță, nu este nici acum la Dinamo, însă va fi titular luni din pricina numeroaselor absențe din lotul
Nascimento (la minge) n-a fost pe placul lui Miriuță, nu este nici acum la Dinamo, însă va fi titular luni din pricina numeroaselor absențe din lotul "câinilor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 08:58

Bătăile de cap pentru Miriuță continuă: Dinamo are un singur jucător recuperat dintre cei șase care acuză probleme medicale.

Dinamo ar putea să-și mute antrenamentele într-unul dintre saloanele Spitalului Floreasca! La antrenamentul de ieri al "câinilor" s-au pregătit separat cinci posibili titulari, toți acuzând probleme musculare sau nefiind total recuperați.

Este vorba despre Mahlangu, Costache, Maxi Oliva, Bokila și Nemec. Filipe Nascimento a revenit și el la antrenamente după accidentare și este singurul apt sută la sută pentru partida de luni, împotriva celor de la Sepsi.

Titularul de drept al atacului dinamovist, Adam Nemec, a marcat doar două goluri în acest sezon de Liga 1 și o problemă ar putea fi o pubalgie dusă pe picioare, la fel ca și Alibec de la FCSB: "Nemec are o pubalgie. Mi-a zis și doctorul, joacă așa de vreo lună de zile. În Cupă a venit și mi-a zis în minutul 60 că nu mai poate și după aceea îmi reproșau specialiștii că de ce l-am scos și l-am băgat pe Șerban. Îl deranjează și la antrenamente", a dezvăluit Miriuță.

"Mai sunt trei jocuri, după care vom trage linie și vom vedea. Eu am venit cu sufletul la Dinamo și vreau să-mi duc până la capăt contractul și proiectul început"
Vasile Miriuță, la DigiSport

2 goluriîn 14 meciuri a marcat Nascimento în acest sezon de Liga 1

3 goluri în 14 meciuri a marcat Costache în acest sezon de Liga 1

"Mi s-a luat autoritatea!"

Vasile Miriuță consideră că nu mai este respectat de jucătorii lui Dinamo după ce conducerea a negociat cu Claudiu Niculescu: "După toate discuțiile mi s-a luat din autoritate. Păi, ce ziceau jucătorii că Miriuță vine și zice ce să se facă, dar el e dat afară. Norocul meu că am parte de fotbaliști cu mare caracter, ca Filip, Anton, Nedelcearu, ce mai, sunt toți jucători care mi-au dat și-mi dau respectul de care am nevoie. Au strâns rândurile când a fost cazul", a spus Miriuță la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mosvasile
mosvasile  •  02 Decembrie 2017, 17:37

Bokila,Costache si chiar Nemec,nu sunt accidentati cat sunt...indisponibili, din motivele cunoscute:Bokila este "in greva",din cauza ca vicleanul Miriuta l-a schimbat -la scorul de 0-2-transformandu-l in paratrasnetul furiei galeriei dinamoviste,pe Costache si pe Nemec-jucatori in curs de transfer la alte echipe- ii menajeaza, ca sa nu se accidenteze din cauza frigului si a terenului greu de la Brasov

896192067117678
Nello Milano  •  02 Decembrie 2017, 16:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  02 Decembrie 2017, 16:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează