FOTBAL  »  Superliga  »  SIGLA STEAUA

UPDATE Acord între Steaua şi Armată » Campioana României poate folosi pentru o perioadă vechea siglă! Citeşte comunicatul

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 17:55

Între Steaua şi Clubul Sportiv al Armatei au avut loc azi discuţii legate de folosirea siglei pe care "roş-albaştrii" au pierdut-o în instanţă la finalul anului trecut.

UPDATE 17:35 FC Steaua va putea folosi vechea emblemă pe baza unui acord cu CSA pînă la publicarea motivării deciziei ÎCCJ. Iată comunicatul oficial al celor două părţi:

În urma întîlnirii dintre, desfăşurată joi, 15 ianuarie 2015, la sediul clubului militar, cu privire la soluţionarea aspectelor legate de punerea în aplicare a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), au rezultat următoarele concluzii:

  • Folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul aceloraşi coordonate legale care au stat la baza acordurilor şi contractelor anterioare;
  • Pînă la publicarea motivării deciziei ÎCCJ  şi finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat, utilizarea mărcii se va face pe baza unui acord încheiat între părţi, în condiţiile legii.

Întîlnirea s-a desfăşurat într-un spirit de cooperare deschisă, ambele părţi exprimîndu-şi preocuparea pentru identificarea celor mai bune soluţii de continuare a colaborării în condiţii de deplină legalitate, transparenţă, respect reciproc şi în sprijinul asigurării unui cadru coerent de desfăşurare a activităţii sportive de înaltă performanţă.

De asemenea, reprezentanţii celor două entităţi au convenit ca informarea publicului cu privire la rezultatele acestei întîlniri să se realizeze prin intermediul prezentului comunicat comun de presă

UPDATE 17:25 Unul dintre avocaţii Stelei a anunţat la ieşirea de la negocierile cu MApN că gruparea "roş-albastră" ar putea să folosească vechea emblemă şi în retur.

Discuţiile dintre oficialii Stelei şi cei ai lui Clubului Sportiv al Armatei pentru folosirea mărcii Steaua au durat aproximativ o oră şi 45 de minute. "Am ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru ca FC să folosească în continuare emblema şi culorile. Nu s-a semnat încă nimic, urmează ca domnul Argăseală să dea un comunicat", a declarat la finalul întîlnirii unul dintre avocaţii Stelei, anunţă Mediafax.

UPDATE 15:10 Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, şi directorul financiar Iulian Gheorghişor au ajuns la sediul CSA pentru a începe discuţiile.

Ştirea iniţială:

Oficialii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au anunţat printr-un comunicat de presă că invită la discuţii reprezentanţii echipei de fotbal în ceea ce priveşte folosirea din retur a siglei pierdute în instanţă.

"Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii cu reprezentanţii societăţii comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluţiilor legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc.

Astfel, azi, începînd cu orele 15:00, conducerea Clubului militar invită Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua Bucureşti, pentru o întîlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate".

Reprezentantul din partea Stelei va fi Valeriu Argăseală, preşedintele clubului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (229)
dash.berlin
dash.berlin  •  16 Ianuarie 2015, 08:54
Postat de malus_dacus pe 16 Ianuarie 2015, 07:44

zweepslag.....pai eu am neamuri foarte indepartate din Ucea de jos si Vistea, care au facut parte sau au ajutat gruparea de partizani ai lui Ogoranu....si sunt stelist! faptul ca tu insiri niste nume ....nuti legitimizeaza echipa cu care tii sau cea pe care o urasti!

Ala-i un idiót napadit de ura ... ignora-l .

malus_dacus
malus_dacus  •  16 Ianuarie 2015, 07:46

* nu-ti...

malus_dacus
malus_dacus  •  16 Ianuarie 2015, 07:44
Postat de zweepslag pe 16 Ianuarie 2015, 01:40

ce va ziceam de la inceput, sa stati linistit decreteilor-ceauseilor, ca nu dispare simbolul bolsevic al rusinii si tradarii atat de drag clonatilor tarii, romanilor noi!Pai ce e vreunul din astia sa fi avut printre inaintasii lor vreun partizan de Nucsoara,(miscare antirepublicana UNICA in EUROPA ca amploare,curaj ,jertfa suprema)vreun detinut politic martir mort la canal sau in experimentul Pitesti care l a inspaimantat pana si pe SOLJENITAN, la Zarka Aiudului, Rm Sarat al calululi Visinevschi unde octagenarul ION MIHALACHE, fu ucis sau Sighetul martirajului lui MANIU si Gh Bratianu,Stelistii sunt adoratorii celor ce i a facut republica ,servitorii urss_pcr, ei poarta tradarea in suflet

zweepslag.....pai eu am neamuri foarte indepartate din Ucea de jos si Vistea, care au facut parte sau au ajutat gruparea de partizani ai lui Ogoranu....si sunt stelist! faptul ca tu insiri niste nume ....nuti legitimizeaza echipa cu care tii sau cea pe care o urasti!

Vezi toate comentariile (229)
Comentează