FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Anghelache dezvăluie cine va fi noul antrenor: "Până diseară va fi anunțat. El înțelege jocul lui Dinamo" » Reacție neașteptată a clubului: "De ce vorbești tu?"

FOTO: Octavian Cocoloș // fcdinamo.ro
FOTO: Octavian Cocoloș // fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 08:37

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, spune că până diseară va fi instalat noul antrenor. Anghelache întărește informațiile de ultimă oră ale Gazetei, care-l creditează pe Cosmin Contra cu prima șansă. 

update 11:45

Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, a reacționat după declarațiile lui Anghelache.

"Nu înțelegem în ce calitate vorbește Anghelache. Poate în cea de spectator sau scriitor. El nu mai are nicio calitate oficială la Dinamo, nicio funcție.

Nu are niciun grad de rudenie cu domnul Negoiță și nu înțeleg de ce apar fel de fel de declarații despre situația de la Dinamo. Am vrut să lămurim asta pentru fanii lui Dinamo", a spus Dorin Irimia pentru GSP.RO.

Știrea inițială:

"Cert e că până diseară va fi anunțat noul antrenor. Probabil va fi Cosmin Contra. Este o alegere bună. A jucat la Dinamo și este liber de contract. În plus, este de mai mult timp în grafic să preia echipa. Probabil este și pregătit.

El înțelege ce joacă Dinamo și va putea să ia repede măsurile care sunt necesare. Are și o relație foarte bună cu Adi Mutu și o să fie din nou o colaborare între conducerea tehnică și cea administrativă", a spus Anghelache la TV Sport ro.

"La ora 19, domnul Andone şi Negoiţă s-au întâlnit şi au căzut de acord să înceteze colaborarea. Nu exista garanţia unor rezultate, aşa că s-a căzut de acord că e mai bine să se oprească aici.

Problemele la Dinamo ţin de inconsecvenţa strategiei. Aceasta nu poate duce decât la rezultate oscilatorii. Goana după rezultate a împiedicat reconstrucţia echipei. Dacă se continuă aşa, lucrurile nu stau deloc bine"Anghelache la TV Digi Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  15 Februarie 2017, 13:12

Chiar asa, mai Irimia? Anghelache nu are nici o functie? I-ai dat tu jos maioul sa vezi ce "hram" a purtat si inca mai poarta? Mai bine... "ciocu' mic" si dormi in liniste pe perna ta.

blatistu49
blatistu49  •  15 Februarie 2017, 13:12

Mecla de penal cu insolventa musamalizata temporar

dinamo100
dinamo100  •  15 Februarie 2017, 13:07

Nu sunt fan Dinamo, dar aducerea lui Contra nu are cum sa schimbe mare lucru. Mai mult, eu cred ca Contra va sta cel mult pana la sfarsitul campionatului. Atata vreme cat ai lotul pe care-l ai si politica de transferari bazata pe principiul "cine sta pe bara, hai la Dinamo pe salar mic", poti sa schimbi antrenorul in fiecare luna, ca e degeaba!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează