FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

UPDATE Atacată de Narcis Răducan, Steaua se apără! Oficialul gorjenilor taxat pentru neglijența sa: "Să trimită acolo pozele"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 20:22

Cristi Săpunaru n-a fost uitat de oficialii Stelei după meciul tur, când le-a arătat semne obscene fanilor campioanei de la Severin după înfrângerea gorjenilor pe final de meci, scor 1-0. 

La prezentarea echipelor pe cubul de la Arena Națională au apărut pozele tuturor jucătorilor de la Pandurii, mai puțin cea a fostului rapidist. 

Acest lucru a fost semnalat de președintele celor de la Pandurii, Narcis Răducan: "Sper să nu fie ceva intenționat. Dacă nu au avut poza lui, promit să le-o pun eu la dispoziție de mâine. E totuși singurul jucător care are un trofeu european". 

Oficialii campioanei au explicat motivul pentru care Săpunaru nu a avut poză la prezentarea echipelor. Pe site-ul oficial al gorjenilor fundașul are emblema clubului în loc de poză. (Click aici)

"Nu e aroganță și nici neglijență. Pandurii nu are pozele unor jucători pe site-ul oficial. Narcis Răducan să trimită mai întâi poza acolo și după să facă declarații pe la televizor", au zis oficialii Stelei pentru GSP.RO.

pandurii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Mai 2016, 21:30

de ras,dinamo face manevra azi cu astra,m-au ars azi la pariuri sigur,acum e 1-2 ,am pus 1x,dar am uitat ca blatul e invers acum dupa acel 1-4.pai cum sa joace astra corect,cand sunt deja campioni,fimi ar scarba de voi ! Pandurii au jucat fotbal cu steaua,in timp ce altii sustineau de blaturi,pandurii a facut 2 egaluri cu steaua si a pierdut cu dinamo ,in conditiile in care pandurii poate umili dinamo la orice ora,deci singuri impotriva tuturor este potrivit stelei

887888274661367
Pompiliu Bota  •  02 Mai 2016, 08:37

Nea Puiu, lasa-i acasa pe macelarii Sapun si Ropotan ! Astia iau rosu in 5 min de la startul meciului ! Cu Spania pierdeam daca era un arbitru corect !

fzrapid
fzrapid  •  02 Mai 2016, 02:36

Cei mai buni pe locul 2!? :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează