FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ-FCSB, JOI, 21:00, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

UPDATE Blocați două ore pe aeroport! Probleme pentru fotbaliștii de la FCSB înaintea zborului spre Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 19:30

FCSB a început cu mari emoții aventura în Gruia, unde joi o va întâlni pe CFR Cluj, de la ora 21:00. 

Delegația roș-albastră a avut probleme cu decolarea, echipa fiind blocată pe aeroport timp de două ore, din cauza vremii nefavorabile. 

Avionul trebuia să decoleze la ora 18:50, ora oficială, dar nu a primit permisiunea. Aeronava a pornit până la urmă spre Cluj abia la ora 20:43, iar ora programată pentru aterizare este 21:22. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
bigd
bigd  •  21 Septembrie 2017, 01:18
Postat de ortega pe 21 Septembrie 2017, 00:46

***

*** e ca ala al carui rol il juca Samuel L Jackson in Django Unchained :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  21 Septembrie 2017, 00:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  20 Septembrie 2017, 22:47
Postat de Daniel Irimescu pe 20 Septembrie 2017, 22:33

Mia mi-au placut la nebunie vremurile alea si ma refer strict la anii 70 ' . Erau ceaa ce la mine se numeste " clasic" . Doua televiziuni si atit . Nici englezii nu aveau mai mult de 4 si bune . ITV CHANNEL 4 BBC 1 SI BBC 2 . Eu ma ocupam cu cititul altii cu gradinaritul . Imi placea Puskin esenin dar chiar dostoievski sau hugo ! Dar intr-adevar . Nu existau centuri deci nici fete sa se vinda .

Cred ca era bine, până la tezele din aprilie, după aia în câțiva ani s-a revenit la perioada 60 când aveai dreptul la un costum pe an pe cartelă, iar când lua omul salariul își permitea o sticluță de tescovina. Cam zece ani se gasea bere Diplomat, Kent si whiskey în comerț, se inaugurase noul litoral, puteai sa-ti cumperi o mașină franțuzească sau italieneasca, nu Pobeda, Volga, Trabant sau Skoda. Centura exista sub controlul securității in barurile de noapte. Apoi s-a dezvoltat la un nivel mai pauper in caminele studentesti.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează