FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

UPDATE Comisia de Disciplină a judecat astăzi memoriile prin care FCSB și CFR și-au cerut reciproc depunctarea. Ce urmează în cele două cazuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 14:52

Astăzi, la Comisia de Disciplină a FRF, a avut loc audierea în cazurile în care CFR Cluj și FCSB și-au cerut reciproc depunctarea. 

GSP.ro a aflat că membrii Comisiei de Disciplină au decis până la urmă să acorde noi termene de judecată, 9 mai, pentru ambele memorii depuse de formațiile care se bat la titlu în Liga 1. 

CFR Cluj a solicitat amendarea lui Gigi Becali pentru declarații xenofobe și depunctarea celor de la FCSB. 

 FCSB a cerut suspendarea lui Dan Petrescu pentru 16 etape și depunctarea CFR-ului, acuzând că antrenorul aduce prejudicii imaginii fotbalului românesc prin declarațiile în care susținea că FCSB e ajutată și că CFR este dezavantajată de arbitri.

"Declarațiile date de Dan Petrescu sunt mult mai grave decât cele ale lui Gigi Becali. Face acuzații concrete. Acuză de hoții, de lucruri grave. Nu le dă cineva care nu are nicio legătură cu clubul în acte. Mi se pare ciudat să depunctezi ambele echipe. Dacă ne depunctezi pe noi, automat și ei trebuie depunctați" Mihai Stoica la TV Digi Sport, pe 24 aprilie

"Mă lupt împotriva ungurilor! Cum să fie CFR campioană în centenarul României? Orban, premierul Ungariei, vrea cu disperare CFR campioană. Eu, Becali, îi spulber pe toți. Să nu creadă ei vreodată că o să-i mai ajute arbitrii, în centenarul României!"
Gigi Becali, la începutul lunii februarie 

CE PREVEDE ArticoLul 52, alineatul 5 din Regulamentul Disciplinar, în BAZA CĂRUIA AU FOST CERUTE DEPUNCTĂRILE: 

"Declaraţiile făcute de persoanele care sunt de natură să prejudicieze imaginea fotbalului cum ar fi, dar fără a se limita la: corectitudinea desfăşurării jocurilor de fotbal, cele privind prestaţia arbitrilor, încălcarea unor prevederi regulamentare, activitatea unor persoane care intră sub incidenţa prezentului regulament, plata unor sume de bani pentru simularea partenerilor de competiţie sau altele asemenea care nu sunt dovedite, se sancţionează la prima abatere cu măsura suspendării de la 8 la 16 jocuri pentru jucători sau antrenori şi de la 6 la 12 luni pentru oficiali şi penalitatea sportivă de la 5.000 de lei la 300.000 de lei, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a trei puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa din categorie superioadă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
gri1978
gri1978  •  02 Mai 2018, 21:15

Si eu le as depuncta pe ambele...si poate ia craiova campionatul si le inchide gura la toti

1425838917717550
John Milne  •  02 Mai 2018, 20:40
Postat de albalbastru72 pe 02 Mai 2018, 19:26

Depunctare pentru ambele.

Taci clona pesedista . ***......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  02 Mai 2018, 19:32

Am vazut ce spune mm, am vazut ce spune gg, dar din partea CFR nu a spus nimeni nimic ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează