FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

UPDATE CS U a remis astăzi un comunicat în care îl acuză pe Mititelu de rea credinţă » Răspunsul fostului patron al Universităţii

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 17:45

Gruparea CS U Craiova a publicat astăzi un comunicat prin care subliniază faptul că echipa care activează în Liga 1 este continuatoarea Clubului Sportiv Universitatea Craiova, înființat în 1948.

update 

Răspunsul lui Adrian Mititelu: 

În comunicat se mai menționează că CS U are drept exclusiv de utilizare a mărcii "Universitatea Craiova" și este titularul mărcii "Știința Craiova", iar familia Mititelu este acuzată că a înregistrat cu rea credință marca Fotbal Club Universitatea Craiova.

La începutul lunii, Tribunalul București a decis că marca "Universitatea Craiova" nu îi aparține lui Adrian Mititelu. În acest caz, singura cale de atac rămasă pentru acesta este Înalta Curte de Casație și Justiție.

Prin sentința civilă nr. 1351/12.11.2015 pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. 3734/3/2013, pe care o puteți studia în atașament, Clubul Sportiv Universitatea Craiova a anulat toate copiile stemei originale „Universitatea Craiova“, cunoscută și ca „stema cu leul“. Prin respingerea apelului, această hotărâre a devenit definitivă, executorie și obligatorie. În argumentația hotărârii luate instanța a reținut, cităm:

- Fotbal Club U Craiova S.A., societate în faliment, nu este continuatoarea Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

- Clubul Sportiv Universitatea Craiova este înființat în 1948.

- Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea, înființată în 1994, este o entitate juridică nouă, distinctă, fără nicio legătură cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

- Susținerea că Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Craiova s-a înființat în 1994 ca urmare a normelor impuse de FIFA este falsă.

- Familia Mititelu a înregistrat cu rea credință marca Fotbal Club Universitatea Craiova.

- Secția de fotbal a Clubului Sportiv Universitatea Craiova nu s-a reorganizat niciodată în Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Craiova, aceasta fiind o societate nouă, complet diferită.

- „Tribunalul reține că, în aceste condiții, pârâta (Clubul Sportiv Universitatea Craiova) are calitate activă și interes pentru a solicita anularea mărcilor deținute de familia Mititelu, respectiv Fotbal Club Universitatea Craiova și FC Universitatea Craiova pentru rea credință, respectiv folosirea fără drept a sintagmei „Universitatea Craiova“comunicatul echipei CS U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
198939213804366
Adrian Addryano  •  29 Iunie 2016, 16:48

Anul trecut,Tribunalul Dolj a stabilit clar:actualul club sportiv NU are nici o legatura juridica cu vechiul club sportiv din care s-a desprins sectia de fotbal in 1991!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prin urmare,asocierea dintre acest club sportiv FAKE de drept PUBLIC si srl-ul impostorului ***,NU are nici o legatura cu trecutul istoric al acestei frumoase echipe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA DNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danyla
danyla  •  28 Iunie 2016, 08:57

Ha ha ha !!! ... Pai noi asta facem !!! ... Ne chinuim de 3 ani sa lamurim oamenii ca CS Univ.Craiova este o ASOCIERE intre Primaria Craiova, Clubul Sportiv Universitatea (despre care Mititel spunea pana acum vreo 2 luni ca nu exista si ca este infiintat in 2005 :) :) :) :) ... iar acum brusc il recunoaste) si firma lui Rotaru. Foarte tare !!! ... Multumim Mititelu ...

echilibrat
echilibrat  •  27 Iunie 2016, 23:13
Postat de fcu1948 pe 27 Iunie 2016, 21:52

Care conducatori si care Stiinta???? Nu te flamba fara rost, sfarsitul clonei este aproape, este doar o chestiune de timp........

Clubul de fotbal al Craiovei detine marca "Stiinta Craiova" - asa ca unica Stiinta este in liga 1. Daca fostul SRL al lui Mititelu avea marca "Stiinta Craiova" , acel SRL era Stiinta, corect ? Imnul, marcile, si brandul Craiovei sint la echipa de liga 1 - fie direct, fie prin asociere cu clubul sportiv. Deci ce mai are Mititelu in afara de atentia unora ca tine, fara prea mult discernamint ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează