FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

UPDATE Curtea de Apel a respins contestaţia procurorilor » Dumitru Dragomir rămîne în libertate

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 15:38

Dumitru Dragomir îşi va petrece Paştele în libertate. Curtea de Apel a judecat contestaţia procurorilor, care au cerut ca fostul şef al LPF să nu fie cercetat în libertate, aşa cum a decis Tribunalul.

UPDATE 15:30 Curtea de Apel a respins contestaţia făcută de procurori şi Dumitru Dragomir va fi în continuare cercetat în libertate.

UPDATE 12:00 După ce-a părăsit Curtea de Apel, Dumitru Dragomir a oferit primele declaraţii.

"Mă duc acasă şi aştept verdictul. Nu am nici o temere ca să fie foarte clar, mă ştiu nevinovat. Unde este paguba? Eu am făcut licitaţie publică. De ce nu s-au cumpărat la licitaţie publică toate şi s-au cumpărat numai trei pachete? Acolo este întrebarea.

Eu ar trebui să fiu felicitat că am adus, în loc de 37 milioane cît mi-au dat toate cluburile în scris, 57 de milioane. Nu sînt eu în filmul acesta. Nu sînt eu cu comisioanele. Poate luam comision dacă aduceam eu pe cineva. Eu puteam să iau comision legal, dar nu am putut să-i conving pe RCS — RDS", a spus Dragomir, potrivit B1 TV.

UPDATE 11:00 Dumitru Dragomir a părăsit Curtea de Apel şi va afla de acasă decizia intanţei.

Dragomir a mărturisit pentru ziarulring.ro prin ce clipe grele trece familia sa:

"Problema este că soţia mea este distrusă şi trăieşte cu teama că îmi vor înscena ceva, îmi vor fabrica nişte probe să le arate judecătorilor, pentru că eu sînt curat ca lacrima. Am mare încredere în judecători. Ei nu înghit toate balivernele puse pe masă de procurori. Nu mi-e frică de nimic, doar de Dumnezeu. Sînt nevinovat şi asta o să se demonstreze".

Pe 7 aprilie, Dumitru Dragomir a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani, în "Dosarul Comisionul".

Tribunalul a decis atunci ca fostul preşedinte LPF să fie cercetat în libertate. Citeşte AICI motivarea judecătorilor

Ceilalţi doi reţinuţi în dosar, Mihai Corbu şi Radu Arhire, au fost arestaţi preventiv.

Citeşte AICI totul despre Dosarul Comisionul

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
mda.mda
mda.mda  •  15 Aprilie 2014, 21:25
Postat de cpt.ahab pe 15 Aprilie 2014, 16:14

Si-o mai iau in freza si procurorii. Il detest pe Mitica, dar deja mi s-a luat de statul asta condus de procurori si serivcii. Ii bagati pe toti la brutarii. Si? Ceva constructiv cand vedem? O reforma fiscala, ceva?! O relansare economica? Ne-ati vandut si pus la pamant si acum vreti sa ne demonstrati ca faceti curatenie?! Voi?! Talharilor!

cpt.ahab, din punctul meu de vedere statul asta nu e condus de procurori si servicii ci de politicieni si probabil tot domniile lor ar trebui sa initieze o reforma fiscala sau sa incerce o relansare economica. In ultima perioada au mai inceput sa se miste unele lucruri prin domeniul justitiei si nu mi se pare corect sa criticam tocmai un lucru care a inceput sa progreseze. In legatura cu brutariile consider ca sunt prea putine in raport cu jmecherasii care umbla pe aceste meleaguri. Suntem prea permisivi in legatura cu nesimtirea care se pare ca a devenit o calitate si e frustrant sa vezi ca de obicei i se da dreptate celui care tipa mai tare iar respectul este de mult timp la 2 metri sub.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  15 Aprilie 2014, 19:57

Asta e un circ juridic tocmai bun pentru id,diotii de useri ai gespeului sa demagogeasca la infinit ??? Eu am spus de la inceput ca nu cred pentru ca asta e genul care nu semneaza nimic fara casa de avocatura in spatele lui . In rest ma bucur ca i-au intors bratele la spate macar citeva ore pentru ca am suferit tot timpul sa fiu martor la miticiada provocata de fostul presedinte la fiecare stire despre fotbalul romanesc.

gabryel28
gabryel28  •  15 Aprilie 2014, 18:22

JUSTITIA ROMANA =MAFIE ROMAINA=STAT MAFIOT

Vezi toate comentariile (26)
Comentează