FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

UPDATE Cutremur la Viitorul » Care ar fi adevăratul motiv al absenței lui Florinel Coman din lotul echipei! Reacția oficială a clubului

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 15:04

UPDATE! Viitorul a reacționat și a anunțat motivul pentru care Florinel Coman a dispărut din echipă: "Având în vedere ultimele știri apărute în presă legate de jucătorul nostru, Florinel Coman, în sensul că ar săvârși o pedeapsă ca urmare a unei fapte disciplinare, Fotbal Club Viitorul dezminte în totalitate aceste informații. Dorim să precizăm că jucătorul nu a săvârșit fapte disciplinare, nu a suportat nicio sancțiune disciplinară și a avut un program de pregătire separată din cauza faptului că nu a reluat pregătirile, în această vară, odată cu restul colegilor lui. De zilele următoare Florinel Coman va reveni în programul echipei, după cum a afirmat și managerul tehnic al echipei noastre, Gheorghe Hagi, după încheierea meciului cu CFR Cluj", se arată site-ul oficial al clubului. 

17:46

***

Florinel Coman, "perla" celor de la Viitorul, se află în continuare într-o situație necunoscută. 

Deși nu sunt informații care să indice o eventuală accidentare, acesta nu a făcut parte din lotul lui Hagi pentru cele trei meciuri disputate de Viitorul până acum: Supercupa cu Voluntari, pierdută cu 0-1, dar și cele două meciuri din Liga 1, 3-0 cu Gaz Metan și 0-2 cu CFR. 

Mai mult, Gheorghe Hagi declara după înfrângerea cu CFR Cluj că Florinel Coman nu va juca nici în meciul de miercuri cu APOEL Nicossia, din preliminariile Ligii.  (DETALII, AICI)

Totuși, există suspiciuni că în spatele absenței prelungite a lui Florinel Coman ar sta, de fapt, o problemă de ordin disciplinar. 

Conform TV Sport Ro, Coman ar fi fugit din unul dintre cele două cantonamente ale Viitorului din această vară, iar Hagi, un adevărat promotor al discplinei și al ordinii din vestiar, nu a putut tolera gestul jucătorului de 19 ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
andrei.f
andrei.f  •  25 Iulie 2017, 13:55

Adevăratul cutremur va fi atunci când această campioană a arbitrilor şi a blaturilor, va fi scuipată afară din cupele europene de o banală echipă cipriotă. La fel ca anul trecut, 0-5 cu modesta Gent !

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Iulie 2017, 18:46

asa,si, unde e .....cutremurul? cate grade a avut si pe scara?...penibililor..

fcsb.86
fcsb.86  •  24 Iulie 2017, 17:12

A trecut el peste escapadele nenumarate ale lui Iancu si era asta o problema la Coman? "Perla"pe care lua milioane de euro? :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează