FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dezvăluiri despre situația din Ștefan cel Mare: "Asta e dovada haosului managerial de la Dinamo!" + 3 transferuri pe care le-au ratat "câinii"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 18:41

Dinamo e în afara play-off-ului, situația de acolo e evidențiată mai bine de Ionuț Chirilă, care vorbește despre modul în care "câinii" au ratat transferul lui Eric, deși Ionuț Negoiță recunoaște că regretă că nu l-a luat pe brazilian.

UPDATE 20:30

Ionuț Chirilă a sunat în redacția Gazetei Sporturilor pentru a face câteva precizări legate de declarațiile care au apărut astăzi în presă: "Aș vrea să precizez foarte clar că prima frază unde eu vorbesc despre transferul lui Eric și de Ionuț Negoiță nu există. Fraza aceea îi aparține lui Mihai Mironică (n.r. moderatorul Pro X). Eu nu am pronunțat acele lucruri. Toate vorbele care mi s-au pus în gură sunt ale lui Mironică. Cei de acolo au greșit, poate n-au fost atenți. Eu am vorbit doar de Râmniceanu, de Daniel Niculae și de transferul lui Codrea.

În al doilea rând, eu spun că la momentul transferului lui Paul Codrea, eu, în calitate de antrenor al echipei naționale la acel moment, pe care am calificat-o la Campionatul European, jucătorul juca la echipa mea și eu l-am propus la Dinamo. Dinamo l-a cumpărat cu 6.000 de dolari, adică i-a plătit grila. Subiectul e că Dinamo l-a avut în grădină, dar l-a pierdut și jucătorul a ajuns în Italia. Eu o acuz pe Dinamo că l-a avut pe Codrea pe o sumă modică și apoi l-a pierdut".

ȘTIREA INIȚIALĂ

"Eric s-a propus toată vara pe la Dinamo şi nu l-a luat nimeni. Acum, Negoiţă vine şi spune că lui i-a plăcut mereu de Eric. Este dovada haosului managerial de la Dinamo, care aruncă jucători", a spus Chirilă, la Pro X.

Chirilă spune că au mai existat și alte astfel de cazuri în care Dinamo a ratat inexplicabil transferurile unor jucători care au confirmat apoi.

"În 2013, Râmniceanu a venit la mine, la Chiajna, cu punga în spate şi m-a rugat să-l iau. I-am dat 50 sau 60 de milioane de lei vechi salariu. Acum apără la Viitorul şi o face extraordinar.

Asta s-a mai întâmplat şi cu alte ocazii. În 2001, Daniel Niculae a venit la Rapid pentru că l-a dat Dinamo afară. Alt exemplu este Paul Codrea, pe care nu au vrut sa dea 6.000 de dolari. Au zis că n-are valoare, apoi a jucat ani de zile în Serie A", a mai spus Chirilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1435590689790289
Zamfir Alexandru  •  06 Noiembrie 2017, 07:57

Domnul Chirila cred ca este confuz in privinta lui Paul Codrea. In nici un caz nu la propus dansul la Dinamo si nici nu juca pentru echipa Nationala de tineret cand a venit la Dinamo. Paul cidrea era la nationala de juniori UEFA 81 unde erau Domnul Boiangiu si Cristoloveanu ca si antrenorii. Doriti confirmari in cea ce spun , intrebatil pe Marius Niculea,Rat,Bilasco.... apropo a fost adu la Dinamo la juniori 81 la instentele Domnului Marin Dragnea...cu tot respectul pentru dansul sa nu ne dezimformeze.

geo.b.
geo.b.  •  05 Noiembrie 2017, 21:16

Mironica ??? Pe mine nu ma surprinde si cred aceasta afirmatie.Eu de mult am numit acel post,"steaua.ro. Pentru ca la orice ora,dimineata,ziua sau seara,Mironica,I.Cozama,etc,DOAR DESPRE ACEL CLUB AU SUBIECTE.Numai stele vad,pentru ei nu mai sunt alte echipe in liga 1.Doar atunci amintesc de un alt club anume,in momentul in care are vreo legatura cu steluta lor.Ca exemplu,daca jiji vrea un jucator de la o anumita echipa,suna acel club sa dezbata subiectul,altfel nici nu l-ar fi amintit.

zizu
zizu  •  05 Noiembrie 2017, 20:48
Postat de fangigi pe 05 Noiembrie 2017, 18:59

Paul Codrea nici n-a fost fotbalist! Nicolae in schimb a fost!

esti pe langa...! codrea a fost precum ...cernat,irimia,...doar trecut pe la dinamo ca sa i creasca cota! ce face acum infractorul la fcsb....faceau verii lui la dinamo! nimic nou

Vezi toate comentariile (14)
Comentează