FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

UPDATE Dezvăluiri șocante! » Un mare jucător, umilit de șefii lui Dinamo: "Iartă-mă, am fost pus de cineva să spun asta" + Reacția oficialului

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 10:32

Giani Kiriță, campion cu Dinamo în două rânduri, a dezvăluit ce mesaj i-a fost transmis de actuala conducere a "câinilor", după ce fostul mijlocaș a purtat negocieri cu Negoiță pentru venirea la Dinamo.

Giani Kiriță susține că fostul director sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar, ar fi fost pus de cineva de la club să îi transmită fostului jucător că nu este dinamovist.

"Mi-am propus să vorbesc foarte puțin de Dinamo. Acum ceva vreme, Cristi Bobar a zis de mine că nu sunt dinamovist. Apoi m-am întâlnit cu el într-o benzinărie. L-am întrebat «cum poți să spui așa ceva? că nu sunt dinamovist?»

Mi-a răspuns «Giani, iartă-mă, am fost pus de cineva să spun asta»", a povestit Giani Kiriță la TV Digi Sport.

Episodul ar fi avut loc după ce Giani Kiriță a purtat negocieri cu Ionuț Negoiță pentru a ajunge la gruparea din "Ștefan cel Mare", într-o perioadă în care antrenor al "câinilor" era Gheorghe Mulțescu.

"Am fost ofertat de Dinamo, dar le-am zis că vin doar dacă investesc mai mulți bani. Nu puteam să vin în fața suporterilor și să nu le spun adevărul. Am vorbit cu Negoiță, era Gigi Mulțescu antrenor, dar apoi m-am ridicat de la masă și am plecat", a adăugat Giani Kiriță pentru sursa citată.

Cristi Bobar a reacționat pentru GSP.ro după declarația lui Kiriță: "Chiar nu mai țin minte. Au fost mai multe ieșiri într-un moment când clubul era în insolvență și am luat de multe ori apărarea jucătorilor care erau jigniți, deși știam că nu aveau putere s-o bată pe Steaua. Trebuia să le iau apărarea când toți dădeau în ei. Cu Giani m-am mai întâlnit, e 100% dinamovist la fel ca Petre, Danciu sau Marius Niculae".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
776672819097103
Petro Burgener  •  27 Octombrie 2017, 21:29

"Marele fotbalist" Giani Kirita, am ras cu pofta! A fost un fotbalist mediocru care a jucat la Dinamo,atat! Mauitam in poza sa vad daca si-a prins bine banderola de capitan, nu de alta dar sa nu cumva sa o scape si sa i-o ia vreunul din spatele lui! De altfel episodul demn de tot rasul cu banderola este tot ce isi aminteste oricine de Giani Kirita ca jucator de fotbal!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Octombrie 2017, 18:20

E mare jucator pe la emisiuni penibile de la TV. In rest, a fost un heirupist cu ifose!

rumunek
rumunek  •  27 Octombrie 2017, 17:19

"Un mare jucator" si "fostul mijlocas". Aceste doua sintagme spun totul de spre autorul articolului. Du-te ba la munca!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează