FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA 0

UPDATE Dică a vorbit în emisiunea lui Ioanițoaia despre rezultate și a anunțat un posibil nou transfer din Liga 1: "Cum aţi fi vrut să jucăm?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 21:06

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a fost prezent la Europa FM, în emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, şi a răspuns întrebărilor venite de la fani. 

...despre lipsa rezultatelor: "Am jucat cu echipele din campionatul României, nu toate sunt slabe. Cum aţi fi vrut să jucăm? Steaua este singura echipă în Europa League şi în campionat avem o singură înfrângere, suntem la doar 4 puncte de liderul CFR Cluj". 

...despre transferul lui Andrei Artean (24 de ani): "Pe Artean l-am urmărit de când a ajuns la Timişoara. Au fost anumite discuţii cu cei de acolo despre el. Îl urmărim în continuare. Dacă va avea evoluţii bune, este posibil să ajungă la Steaua".

...despre problemele din defensivă: "Am primit foarte multe goluri. Am făcut unele greşeli în anumite jocuri. Trebuie să ţinem cont că suntem echipa care conduce jocul, iar când faci asta pierzi mingea şi pe tranziţia negativă suntem prinşi. Lucrăm la acest lucru"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
151592498570822
Relu Stefanescu Stefanescu Relu  •  12 Septembrie 2017, 13:56

Domnule nicolaie dica sa vina keseru si rusescu cu ei vom face istorie afara cu enache e prea slab si ovidiu popescu afara cu ei de tot rasul

mal.
mal.  •  12 Septembrie 2017, 08:42

Doi oameni... același stăpân...

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  12 Septembrie 2017, 08:15

bai dica fara frica, de ce iti mai trebuie si atacantii sa faca faza defensiva cand ai tot timpul in teren doua inutilitati de mijlocasi la inchidere (piftilie si care o mai fi) care oricum stau pe acolo prin zona de aparare (dar tot se iau goluri de rasul lumii) fara sa ajute cu nimic atacul. pe vremuri, cand se juca adevaratul fotbal in Romania, cel mai important rol in jocul echipei il aveau mijlocasii, care erau ca un piston in joc, ajutand apararea si creind atacurile ,dar erau jucatori adevarati. ca sa dau un exemplu, Hagi, in cea mai proasta zi a sa, facea un dribling doua de clasa, tot dadea o pasa doua din care apareau faze de gol, sau tragea cel putin un sut doua spre poarta adversarului, iar acum ,cu actualii jucatori de fotbal (asa sunt trecuti in contractele de munca, pentru ca nu-i putem numi fotbalisti), nu au nicio ocazie de gol in toate cele 90 de minute, nu au niciun sut la poarta. erau vremuri cand Steaua ataca in valuri si la fiecare atac aparea o ocazie de gol, pe cand acum !!!, eu zic sa-l lasi pe fecalii sa antreneze, pentru ca oricum pe tine de aia te-a luat (de marioneta), si nici nu te asculta jucatorii, dar nici nu se vede in jocul echipei ca ar avea antrenor. tu crezi ca daca le schimbi posturile intre ei de la meci la meci, sau mai grav in timpul meciului este suficient si vei avea rezultate ? lasaa-i pe mana lui jiji ca el a adus toate vedetele astea mirositoare , sa se spele cu ei pe cap...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează